Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hledám parťáky na Soroyu srpen 2012

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel ZM a poslední změna proběhla před 13 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    milos
    Účastník
    (228 odpovědí)

Zdravím Vás rybáři.

Hledám se svojí partou jinou partu – jež dá stabilně dohromady osádku též jen jedné lodi a jeli by s námi příští rok na Soroyu. Jsme 3 kamarádi a na Soroye už jsme byli 2 krát. Mám zamluven Hasfjord1 v termínu 12-22.8.2012, dále domluvenu dodávku v půjčovně … defakto vše až na osádku druhé lodi. Veškeré náklady na hlavu a zájezd byly vždy pod 30tis.

Přidáte se někdo? Telefon na mně: 603 196 131, nebo na mail milos.cerny@cdl.cz

Metrovky a halibuty si s námi zatím chytil každý 🙂

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Dokonce i já…

milos
    Účastník
    (228 odpovědí)

Nyní hledáme už jen posledního člena výpravy – 3tí veselou povahu ke mně do lodi.

Ideální by byl někdo zkušený, nicméně není podmínkou. Nutností je pouze kvalitní oblečení do lodi a odhodlání vydržet na vodě opravdu dlouho – i víc než 10 hodin. Ostatní (nakonec i starší kombinézu) jsme schopni zapůjčit. Způsob a místo lovu určuje počasí. Pokud je azuro, nebo větrno, tak v ústí fjordů, nebo na halibutištích, jinak hurá na otevřenou vodu. Věkově jsme 35-45. Pobyt je od 12 do 22.8.2012 + plus cesta tam a zpět. Ostatní mailem, nebo po telefonu.

milos
    Účastník
    (228 odpovědí)

To ZM: Tak pojeď zase 🙂

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Rád bych Vám poradil,ale neodpovídám věkem.10h na vodě mně připadá zbytečné,nachytám za mnohem kratší dobu (chyť a pusť na moři nemám rád),pak odcházím na pstruhy. A pak….koncem června jedu na 11 dnů Lauksundet,kde je halibut jeden na druhým a to si nechci nechat ujít.Možnost tady je,vyhraju-li nebo něco prodám,pak pojedu.Má to ale háček,potřeboval bych pak místa dvě,pro přítelkyni.

Na oplátku – v únoru jedu na Viknu,jedno místo je volné,u mě na lodi,můžeš jet a přijímat mé dobře míněné rady.V únorovém počasí to leckdy nebere a budeme tedy na vodě co nejdéle.Podle světla.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hledám parťáky na Soroyu srpen 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...