Vloni jsem se těšil již v tuto dobu z příspěvků, letos ještě nic tak se těším, že si zase něco přečtu z Hitry a okolí. Letos zase jedeme s Edenem na Hitru na druhý turnus od 17. května. Doufám že i letos to bude vydařené 8-)
Vloni jsem se těšil již v tuto dobu z příspěvků, letos ještě nic tak se těším, že si zase něco přečtu z Hitry a okolí. Letos zase jedeme s Edenem na Hitru na druhý turnus od 17. května. Doufám že i letos to bude vydařené 8-)
Na Podkově jsme nechytli ani šupinku (polovina srpna 2014), ale vůbec nám to nevadilo, protože ryby byly všude kolem. Polaci a obecné na mělčinách hned za výjezdem z přístavu u Honzy, Polačí kámen to také jistil, a 37" nám vydala hezkých pár beden štikozubců.
Dolmoy není jenom o Podkově - je tam spousta krásných jiných míst a pokud není člověk úplný dřevo, tak zachytá každý (a pokud je dřevo, zeptá se Honzy a ten mu poradí). Letos jedeme od 10.6. a už teď brousíme trojháčky :-)
Odpovědět
Ájeje zase se to někam zvrtlo.
No byl sem u Honzy 5x a nikdy se mi nestěžoval, že by mu mizely z kuchyněk lžíce jak malé tak velké :). Ale co vím jistě, pochvaloval si , že většinou rybáři přijedou a kupují si u něj osvědčené pilkry nebo gumy.
Tak mi to nějak nesedí na ty vaše profi tvrzení :).
Tak asi něco děláme špatně paní Vlastino, za profíka se nepovažuji, rybaření beru jak relax a oddech a pěkná treska je pro mně pěkná ryba ať mi skočí na gumu nebo na lžíčku :).
Jezdí tam taky rybáři co neberou nic jiné než makrely nebo kelery. Je to pro ně o chuti a využití, nejen o pocitu s chytání. Ale to je každého věc.
Pro mně je závěr takový, že Dollmoy není jen podkova. A to samé platí na jiných revírech.
Odpovědět
beboo naprostý souhlas. Já na podkovu koukám z baráku a ta fronta lodí která se tam někdy vytvoří je nad moje chápání. Já jenom psal o tom, že polaky chytneš i v květnu natož v červnu na který tu byl dotaz a ty jsi mu psal o tom , že vám teprve najeli až někdy v půlce června. To už tam určitě byli, ale hold nežrali.:-P
Jinak za 59 opět Dolmoy.
Odpovědět
Když jedu okolo a vidím tu frontu ani tam nejedu. Těch podmořských vrcholu je tam více.
Odpovědět
Když jedu okolo a vidím tu frontu ani tam nejedu. Těch podmořských vrcholu je tam více.
Odpovědět
Kam zmizely všechny fotky a aktuální info od Honzy Dufka z Dolmoy? a i následna diskuse? P
Odpovědět
vratte puvodní diskusi i s fotkama.... ! tohle se dost nepovedlo!
Odpovědět
Kam zmizely všechny fotky a aktuální info od Honzy Dufka z Dolmoy? a i následna diskuse? P
V diskuzi se podařilo přenést pouze příspěvky, nikoliv už obrázky. Posledních šest dnů diskuze je pryč, protože se stará verze webu zpoloviny zhroutila.
Odpovědět
..než to kluci dají zase dokupy aby se v tom běžný uživatel vyznal, fotky budou u nás na webu nebo na fb...jak dlouho to se uvidí, ale nové fotky krásných mníků a nových lodí už tam visí....
Odpovědět
..než to kluci dají zase dokupy aby se v tom běžný uživatel vyznal, fotky budou u nás na webu nebo na fb…jak dlouho to se uvidí, ale nové fotky krásných mníků a nových lodí už tam visí….
Problémy jsou s příspěvky vloženýma do minulé diskuze. Příspěvky co se vloží do této verze už nikam nezmizí. Schválně zkus vložit pár fotek a nějaký text k nim. Jde vkládat i více fotek do jednoho příspěvku. ;)
Odpovědět
Toto téma se uzamčelo. Pokračujte prosím v navazujícím Hitra, Froya, Dolmoy a střední Norsko 2016. Děkuji.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...