Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2016… (old)

Vloni jsem se těšil již v tuto dobu z příspěvků, letos ještě nic tak se těším, že si zase něco přečtu z Hitry a okolí. Letos zase jedeme s Edenem na Hitru na druhý turnus od 17. května. Doufám že i letos to bude vydařené 8-)

Odpovědět

Na Podkově jsme nechytli ani šupinku (polovina srpna 2014), ale vůbec nám to nevadilo, protože ryby byly všude kolem. Polaci a obecné na mělčinách hned za výjezdem z přístavu u Honzy, Polačí kámen to také jistil, a 37" nám vydala hezkých pár beden štikozubců.

Dolmoy není jenom o Podkově - je tam spousta krásných jiných míst a pokud není člověk úplný dřevo, tak zachytá každý (a pokud je dřevo, zeptá se Honzy a ten mu poradí). Letos jedeme od 10.6. a už teď brousíme trojháčky :-)

:-D

Ájeje zase se to někam zvrtlo.

No byl sem u Honzy 5x a nikdy se mi nestěžoval, že by mu mizely z kuchyněk lžíce jak malé tak velké :). Ale co vím jistě, pochvaloval si , že většinou rybáři přijedou a kupují si u něj osvědčené pilkry nebo gumy.

Tak mi to nějak nesedí na ty vaše profi tvrzení :).

Tak asi něco děláme špatně paní Vlastino, za profíka se nepovažuji, rybaření beru jak relax a oddech a pěkná treska je pro mně pěkná ryba ať mi skočí na gumu nebo na lžíčku :).

Jezdí tam taky rybáři co neberou nic jiné než makrely nebo kelery. Je to pro ně o chuti a využití, nejen o pocitu s chytání. Ale to je každého věc.

Pro mně je závěr takový, že Dollmoy není jen podkova. A to samé platí na jiných revírech.

beboo naprostý souhlas. Já na podkovu koukám z baráku a ta fronta lodí která se tam někdy vytvoří je nad moje chápání. Já jenom psal o tom, že polaky chytneš i v květnu natož v červnu na který tu byl dotaz a ty jsi mu psal o tom , že vám teprve najeli až někdy v půlce června. To už tam určitě byli, ale hold nežrali.:-P

Jinak za 59 opět Dolmoy.

Když jedu okolo a vidím tu frontu ani tam nejedu. Těch podmořských vrcholu je tam více.

Když jedu okolo a vidím tu frontu ani tam nejedu. Těch podmořských vrcholu je tam více.

Kam zmizely všechny fotky a aktuální info od Honzy Dufka z Dolmoy? a i následna diskuse? P

👿  vratte puvodní diskusi i s fotkama.... ! tohle se dost nepovedlo!

Kam zmizely všechny fotky a aktuální info od Honzy Dufka z Dolmoy? a i následna diskuse? P

V diskuzi se podařilo přenést pouze příspěvky, nikoliv už obrázky. Posledních šest dnů diskuze je pryč, protože se stará verze webu zpoloviny zhroutila.

..než to kluci dají zase dokupy aby se v tom běžný uživatel vyznal, fotky budou u nás na webu nebo na fb...jak dlouho to se uvidí, ale nové fotky krásných mníků a nových lodí už tam visí....

..než to kluci dají zase dokupy aby se v tom běžný uživatel vyznal, fotky budou u nás na webu nebo na fb…jak dlouho to se uvidí, ale nové fotky krásných mníků a nových lodí už tam visí….

Problémy jsou s příspěvky vloženýma do minulé diskuze. Příspěvky co se vloží do této verze už nikam nezmizí. Schválně zkus vložit pár fotek a nějaký text k nim. Jde vkládat i více fotek do jednoho příspěvku. ;)

Toto téma se uzamčelo. Pokračujte prosím v navazujícím Hitra, Froya, Dolmoy a střední Norsko 2016. Děkuji.

• Téma ‚Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2016… (old)’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!