Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 5°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 7°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
opar
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2016… (old)

« Předchozí 1 2 3 Další »
Oli
16.02.2016 ID: 525843

Vloni jsem se těšil již v tuto dobu z příspěvků, letos ještě nic tak se těším, že si zase něco přečtu z Hitry a okolí. Letos zase jedeme s Edenem na Hitru na druhý turnus od 17. května. Doufám že i letos to bude vydařené 8-)

0
Odpovědět
husky19
22.02.2016 ID: 1135378

No vidíš a já jsem ve Froyafjordu jako doma a nedám na Dolmoy dopustit. Froyafjord má mnoho krásných a bohatých míst a dají se chytit trofejní ryby. Dolmoy a Froyafjord není jen podkova!!!

0

Odpovědět

Navarchus
22.02.2016 ID: 1135379

No moc jste mne zde nepotěšili. Letos jsme se rozhodli poprvé navštívit Dolmoy, a jak tak čtu, žádná sláva...:-(:-(:-(

0

Odpovědět

Holzby
22.02.2016 ID: 1135380

Ničemu nevěř a nepodléhej panice 😉

0

Odpovědět

os
22.02.2016 ID: 1135381

klid, na podkovu doplaveš od Dufka i na nafukovací matraci. Je to kousek. Ryby tam jsou a pěkný. Nech si od H. Dufka poradit. Ví kde se co a kdy vyskytuje. My na Hitře byli celkem 4x a vždy jsme nachytali i jako úplný nováčci. Teď 10 let zpátky se tomu stylu co jsme předváděli musím smát.:-D:-D:-D

0

Odpovědět

Holzby
22.02.2016 ID: 1135382

[citace]os napsal:

klid, na podkovu doplaveš od Dufka i na nafukovací matraci. Je to kousek. Ryby tam jsou a pěkný. Nech si od H. Dufka poradit. Ví kde se co a kdy vyskytuje. My na Hitře byli celkem 4x a vždy jsme nachytali i jako úplný nováčci. Teď 10 let zpátky se tomu stylu co jsme předváděli musím smát.[/citace]

Co dodat . . Super komentář :-P

0

Odpovědět

Navarchus
22.02.2016 ID: 1135384

O našich začátcích cca před dvanácti lety ještě na ,,skořápkách,,

raději psát nebudu:-D:-D:-D

0

Odpovědět

pollack
22.02.2016 ID: 1135385

Na Dolmoy jezdím už přes 10 let a to i několikrát za rok. Tato lokalita není jen o Dolmoy, ale patří sem celá oblast ostrovů Smola, Hitra a Froya. Měl jsem tu čest si zachytat na všech těchto ostrovech a všude jsem ryby nachytal. Západní Evropa sem jezdila už v době, kdy jsme ještě nevěděli, jak treska vypadá. Eden a pak Dolmoy Gjestebrygge je pro mě srdcová záležitost a to hlavně kvůli lidem, od kterých jsem se hodně naučil. Pokud nebudou ryby na Hitře a pustí tě počasí, najdeš je na Froye. Toto není chovný rybník a proto ryby cestují. Pokaždé se nestane, že tam kde nachytáš jeden den budou i druhý. Prostě budou o kilák jinde. To platí i o podkově. Podkova je velmi specifická. Nikdy tam nejedu, abych nachytal množství, ale něco zajímavého. Podkova mě i mým kamarádům vydala krásné ryby. Ať už velké kelery nebo dorše. Loni jsem tam zapřáhl halibuta, kterého jsem na vláčák vůbec nezastavil. Po chvilce mi to uřízl o skálu. Kamarád tam před několika lety odhodil na vláčák 50g soustavu chobotniček s pilkříkem. Po hodině dřiny vytáhl najednou tři metrové dorše a jako bonus na pilkříku 70cm kelera. O pár let později můj další kolega, který měl smůlu na metrové ryby, si tam během půl hodin chytil kelery 114 a 115 cm. Bylo splněno a jeli jsme na své oblíbené polaky. Vždy když jedu okolo, tak se na podkově zastavím. Nikdy nevím, co mě tam překvapí. A to je podkova.

0

Odpovědět

kulik
23.02.2016 ID: 1135396

Souhlasím s pollackkem v tom, že je zde mnoho krásných a velice zajímavých míst, kde se dají chytit krásné ryby a věřím tomu, že u EDENu Ti každý rád poradí a i H. Dufek, když se na něj obrátíš Ti poradí tak, jako mě před lety. Je to vše o hledání, štěstí a náhodě, ale ryby zde určitě nachytáš.

0

Odpovědět

Snehulak
23.02.2016 ID: 1135425

Děkuji všem, kteří na můj dotaz zareagovali. Na Hitru jedeme 4.6. a já doufám, že se i díky vašim radám zadaří.

0

Odpovědět

Dušan
23.02.2016 ID: 1135426

[citace]Snehulak napsal:

Děkuji všem, kteří na můj dotaz zareagovali. Na Hitru jedeme 4.6. a já doufám, že se i díky vašim radám zadaří.[/citace]

Tak ať se daří. pravda ten tvůj termín je trošičku ošemetní. Mi jezdili k Honzovi taky v první půlce června, ale většinou to dopadlo , že poslední dva dni pobytu nastalo to očekávané rybaření - najeli polaci. Ale chytat bylo i tak co, šli keleři, tresky a i halíci. A začínali mníci.

Takže jak tu kluci píšou, Dufek není jen o podkově, pravdou je, že já tam jedu snad po šesté a již jsem si zvyknul podkovu jen projet, a když tam nic nepípne, jedem jinam. Jsou tam i jiné místa. Ale nikdy jsme nejeli s prázdnou.

0

Odpovědět

Lipenak
23.02.2016 ID: 1135428

beboo jezdím na Dolmoy začátkem května a to je myslím ta doba kdy polaci začínají být aktivní na mělčinách. Tak se divím, že na ně jste narazili až na konci pobytu začátkem června ?

Myslím, že ti to potvrdí tady více rybářů.

0

Odpovědět

Dušan
23.02.2016 ID: 1135456

no neříkám že to je pravidlem ale třeba loni tomu tak bylo :( rybařina byla ale polaci zmizeli :) ale chytalo se i tak. Ale je to hodně o počasí, hlavně poslední roky. Na mělčinách byli ale obecnačky :). A šli i na kousek alobalu :).

0

Odpovědět

Lipenak
24.02.2016 ID: 1135465

Obecnou mám za takového vodního čuníka a moc je nevyhledáváme, tu chytneš i na lžíci na boty :-)Měli jsme loni od 5.5.nachytáno tak 30% obecných a 70% polaků nej měl kolega asi 95cm

0

Odpovědět

Paradoxxx
24.02.2016 ID: 1135467

[citace]Lipenak napsal:

Obecnou mám za takového vodního čuníka a moc je nevyhledáváme, tu chytneš i na lžíci na boty Měli jsme loni od 5.5.nachytáno tak 30% obecných a 70% polaků nej měl kolega asi 95cm[/citace]

Já tvrdím, že každá treska se dá chytit na lžičku od kafe:-), nejenom ta obecná - každá:-P

0

Odpovědět

vlastina
06.03.2016 ID: 1136205

[citace]Lipenak napsal:

Obecnou mám za takového vodního čuníka a moc je nevyhledáváme, tu chytneš i na lžíci na boty Měli jsme loni od 5.5.nachytáno tak 30% obecných a 70% polaků nej měl kolega asi 95cm[/citace]

Chytří a zkušení rybáří si umí poradit a ty příbory jsou aluminiové ?

Musím to zkusit já blbec kupuji takové drahé pilkry a nebo používám lžíce ze své sady zn. Zepter:-D a ono to jde i s lžíci od bot:-D

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 Další »
  • Téma ‚Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2016… (old)’ nepřijímá nové odpovědi.
favicon

Heat Holders čepice Thermal Hat Workforce Reflex Orange

Sleva 50 Kč
Heat Holders čepice Thermal Hat Workforce Reflex Orange
349 Kč
299 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Trojháček ICE Fish Perma steel 12/0 5ks

Sleva 10 Kč
Trojháček ICE Fish Perma steel 12/0 5ks
199 Kč
189 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Jig TR 5/0 50g 3ks

Sleva 10 Kč
Jig TR 5/0 50g 3ks
139 Kč
129 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.