Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

Už aby otevřeli další kempy nebo se ryb od jinud nedočkáme.Ale podle příspěvku je v Norsku více rybářu a né jenom na Dolmoy.Koukám ryby všehochuť a hlavně polaci,tak ani není co dodat prostě SUPER.Na co jdou ti polaci?

Od pátku jsem na Dolmoy 8-) Snad se zadaří jako loni

[citace]Lipenak napsal:

Od pátku jsem na Dolmoy Snad se zadaří jako loni[/citace] Tak ať se daří a budeme se těšit na reporty.

[citace]kim napsal:

Jak znám Kulika ten by nejraději řešil některý z jeho příštích zájezdů asi takto: Sestavil by tým z norků, kteří něco (hlavně nástrahy) vyrábí, vylepšují a pod. Současně by tam museli být ti, kteří přemýšlí např. nad technikou lovu, proudem, profilem dna a podle toho se rozhodují jakým způsobem např. v daný den lovit. Z výše uvedeného ba v jeho týmu byli např. Husky, Jigin, Harty, Roman a další, kteří zde prezentují své výrobky. Nevím však na jaké lokalitě ve středním Norsku by se dohodli.[/citace] Kime :já jdu do všeho, když je dobrá parta.Mám rád lidi co si chtějí Norsko užít se vším všudy.To znamená když tam jedu na ryby,tak za Oslem už začnu myslet jako ryba a všechno ostatní jde za hlavu.Nevadí když prší nebo sněží,fouká, vždy si najdu nějaký způsob jak být na vodě nebo u vody a lovit.A lokalita? Já byl dvakrát i na jihu Norska a ryby jsou tam taky ač si plno lidí myslí že tomu tak není.A jak už jsem psal dříve ,tak tam klidně budu spát ve stanu. A co mně nejvíce nase..?Otázky typu mně to nebaví,tady to nebere,tam by to bylo lepší,mně je zima,už abych byl doma atd.

Honzo moc krásný ryby...

Za tři týdny vyrážíme na Hitru k Edenu,tak doufám,že polaci budou kousat.

[citace]mara45 napsal:

Honzo moc krásný ryby...

Za tři týdny vyrážíme na Hitru k Edenu,tak doufám,že polaci budou kousat.

[/citace]

To vis ze budou kousat, Marenko. A Honzovi Lipenakovi preji stastnou cestu a tez mirny vitr. Verim ze se zadari.

Děkuju Petře za přání a to víš, že ty žížaly od tebe zase provětrám :-D

..pár zajímavějších rybek se pochytalo, polaků hodně, tresky hezky berou, mníci...a počasí jak v létě, jen aby nám to takhle vydrželo...

Lipenaku-Honzo dej jim tam za usi,zdravi te kluci z brandejsa,snad se zase k tobe bojdem podivat nejak nam to nevychazi,tak podavej info

Zdravím, včera jsme již na chvilku vyjeli a povedl se hezký polak 96 cm 8-)

Zdravím všechny "norky", kteří už vytahují ty krásné kousky a dráždí nás, co tam teprve vyjedeme. Naše partička to má na Hitru za 24, tak jsem zvědavý jestli se nám taky zadaří, jako všem chlapům, co prezentují své úlovky na těchto stránkách.

Polaci jsou už i na mělčinách, dnes se povedli další cca 10 ks

..k večeru jsme zkusili mníky..

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!