kim napsal:
Jak znám Kulika ten by nejraději řešil některý z jeho příštích zájezdů asi takto: Sestavil by tým z norků, kteří něco (hlavně nástrahy) vyrábí, vylepšují a pod. Současně by tam museli být ti, kteří přemýšlí např. nad technikou lovu, proudem, profilem dna a podle toho se rozhodují jakým způsobem např. v daný den lovit. Z výše uvedeného ba v jeho týmu byli např. Husky, Jigin, Harty, Roman a další, kteří zde prezentují své výrobky. Nevím však na jaké lokalitě ve středním Norsku by se dohodli.
Kime :já jdu do všeho, když je dobrá parta.Mám rád lidi co si chtějí Norsko užít se vším všudy.To znamená když tam jedu na ryby,tak za Oslem už začnu myslet jako ryba a všechno ostatní jde za hlavu.Nevadí když prší nebo sněží,fouká, vždy si najdu nějaký způsob jak být na vodě nebo u vody a lovit.A lokalita? Já byl dvakrát i na jihu Norska a ryby jsou tam taky ač si plno lidí myslí že tomu tak není.A jak už jsem psal dříve ,tak tam klidně budu spát ve stanu. A co mně nejvíce nase..?Otázky typu mně to nebaví,tady to nebere,tam by to bylo lepší,mně je zima,už abych byl doma atd.