Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

..ještě jednou "černé torpédo" a pěkná fotka z lodi...117cm/15kg..:-)

Kime, trefil jsi se do černého a takový tým a samozřejmě i s Tebou jako kapitánem bych bral hned a jel ještě dnes, neboť sbaleno mám. Vzali bychom to po týdnu AVEROY, SMOLA, TITRAN, DOLMOYA a samozřejmě naše milovaná HITRA u EDENu. To by byl zájezd století a tak bychom museli vzít i Pafku jako reportéra.:-P

Kime, je to hozená rukavice a je to jen o tom to zorganizovat, tak kdo se toho ujme?????;-)

Honzo, kde se to nachytalo? Myslím, že u INTHIANU.:-?

Kime,to je dobrý nápad:-Dseženem karaván,měsíc dovolený a objedem všechny kempy..:-D:-D:-D

Jinak musím pochválit reporty, hezky se to rozjíždí a my co jsme zatím doma....je to na nevydržení...:-D

Kuliku. Budeš se muset organizací takové cesty co naznačuje Jigin ujmout sám. Já jsem od cestovatelů již dne 19.4. dostal za úkol naplánovat atd. cestu do Indonesie (ostrovy Banda, Moluky a Sulawesi) na dva měsíce pobytu. Připadá to na duben a květen 2016 - není období děšťů. Již nyní studuji tamní aktuální situaci a pod. Přeji Vaší cestě mnoho loveckých zážitků a důležité je, že tam bude Pafka - dokumentace a pod.

Jedu s váma,to by byla životní akce.:-P

Zní to lákavě, bohužel mám ještě 8 let do důchodu, takže bych se po měsíci pak pracovně asi neměl kam vrátit :-) :-)

O domově nemluvě :-D :-D

[citace]kulik napsal:

Kime, trefil jsi se do černého a takový tým a samozřejmě i s Tebou jako kapitánem bych bral hned a jel ještě dnes, neboť sbaleno mám. Vzali bychom to po týdnu AVEROY, SMOLA, TITRAN, DOLMOYA a samozřejmě naše milovaná HITRA u EDENu. To by byl zájezd století a tak bychom museli vzít i Pafku jako reportéra.

Kime, je to hozená rukavice a je to jen o tom to zorganizovat, tak kdo se toho ujme?????[/citace]

Tak s touhle partou, s tou JO!! Tomu bych rozuměl. Velmi rád bych předal svou kapitánskou pásku zkušenějšímu "Norkovi" a vyrazil s vámi!!! 8-)8-)8-)8-)8-)

Jirko, kapitán, ale není kormidelník a tato funkce by Ti zůstala!!!:-P

Nyní se hledá organizátor neboli velitel skupiny. My nevojáci máme jiná pravidla.:-D

A mám to pochopit, že se hlásíš i o funkci velitele neboli organizátora akce????:-D

Honzíku, je to stejné jako u nás. Jsem kapitánem skupiny,(všechno zařídit, zabukovat, zjistit, namailovat, vytelefonovat, vyřídit, ....) ale volant na lodi rád přenechávám někomu jinému. Sice se mi to často nepodaří, ale snažím se.:-D

Kdybych měl tolik času, hned bych se toho ujal. Ani ne tak to zařídit, ale absolvovat. Přeci jenom musím ještě nějakou chvíli chodit do práce. :-?

To já zvažuji, že už od poloviny příštího roku (2016) nebudu pracovat a tak vymýšlím co by se dalo udělat nebo kde bych se mohl uplatnit či upíchnout na severu, na více než 10 dní, abych si to užil, vyzkoušel vše nové a přitom byl třeba i užitečný.:-)

..vybrané fotky z dnešního odpoledne, přijíždějí další lodě tak uvidíme co přivezou, ale trochu nám fouklo a prý to bylo v driftu rychlé a náročné..Ale popasovali se s tím lovci statečně..:)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!