Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

[citace]DOSKY napsal:

A bere si alespoň rybáře? [/citace]

Došky, nebere, ale je to dcera rybáře a to je to hlavní.

:-D

to Husky19: tak oběma šťastnou cestu, tobě na Hitru a dceři životem

[citace]husky19 napsal:

DOSKY napsal:

A bere si alespoň rybáře?

Došky, nebere, ale je to dcera rybáře a to je to hlavní.

[/citace]

Tak třeba ho to tchán naučí. 8-)8-)

[citace]rob napsal:

Tohle bolelo !!![/citace]

Au, jak jste to dostali ven?

Včera se na"37" rozežrali pěkní štikáči.

Už od čtvrtka jsme doma a tak se pokusím shrnout naši podzimní výpravu na Hitru s CK Edenem.:-?

Cesta tam i zpět byla dlouhá jako vždy, ale bez problémů. Zato dík pánům řidičům Petrovi a Slávovi.:-P

Servis delegáta byl standardní.

Počasí bylo jako na houpačce, krásně jako v Karibiku, déšť jako v deštném pralese a občas foukalo jako na větrné hůrce.:-(

Celkově se nachytalo hodně krásných ryb a dá se říci, že i velké rozmanitosti a to polaci, doršové, keleři, mníci, štikáči, žraloci, makrely i jednoskvrnky a okouníci.:-P

Takže přes různorodost počasí a nějaké drobné nesrovnalosti se dá tento zájezd pokládat za úspěšný a tak jsme si tento termín zamluvili i na příští rok.

[citace]rob napsal:

Tohle bolelo !!![/citace]

Az mě zatrnulo:-(

...[citace]Jiran napsal:

rob napsal:

Tohle bolelo !!!

Az mě zatrnulo[/citace]

....znám, to nic není. (vtip) JE TO NA POCHCÁNÍ, kort když to musíš vytrhnout kleštěma..

[citace]Roman1312 napsal:

...Jiran napsal:

rob napsal:

Tohle bolelo !!!

Az mě zatrnulo

....znám, to nic není. (vtip) JE TO NA POCHCÁNÍ, kort když to musíš vytrhnout kleštěma..[/citace]

Pro tyto případy vozím s sebou injekční stříkačky, jehly a 1% mesocain. Výborné anestetikum!!!

[citace]husky19 napsal:

Roman1312 napsal:

...Jiran napsal:

rob napsal:

Tohle bolelo !!!

Az mě zatrnulo

....znám, to nic není. (vtip) JE TO NA POCHCÁNÍ, kort když to musíš vytrhnout kleštěma..

Pro tyto případy vozím s sebou injekční stříkačky, jehly a 1% mesocain. Výborné anestetikum!!! [/citace]

Husky ja znam lepsi anestetikum,ale musis to uzit oralne a ve vetsim mnozstvi:-D:-D

[citace]dedo145 napsal:

husky19 napsal:

Roman1312 napsal:

...Jiran napsal:

rob napsal:

Tohle bolelo !!!

Az mě zatrnulo

Pro tyto případy vozím s sebou injekční stříkačky, jehly a 1% mesocain. Výborné anestetikum!!!

Husky ja znam lepsi anestetikum,ale musis to uzit oralne a ve vetsim mnozstvi[/citace]

S tím souhlasím, ale tolik se toho anestetika do Norska dovážet nesmí. :-D:-D:-D

O 2 hodiny vyrážame k Honzovi.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!