Hasvik, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 24°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
slabé mrholení
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

husky19- Jirko,v ten istý dátum tam idú aj traja od nás zo Slovenska,tak tam budeš mať "konkurenciu".

Nerobil si video z tohto roku z Nórska?

[citace]JAKABO napsal:

husky19- Jirko,v ten istý dátum tam idú aj traja od nás zo Slovenska,tak tam budeš mať "konkurenciu".

Nerobil si video z tohto roku z Nórska?[/citace]

Peter, video jsem nedělal, protože mám málo materiálu. Pokusím se dotočit něco ještě teď na Dolmoy a udělat video z celého roku společně. Měl jsem co dělat abych alespoň naplnil fotoknihu.

..včera se s krásným počasím všem na štikozubcích zadařilo, filetovalo se a kuchalo až do pozdních hodin...já jsem si jel na chvíli zamníkařit a bylo z toho jeden 13,5kg..

:-) tak bezproblémovou a šťastnou cestu domu..8-)

:-Dpěkná trubka Honzo..:-P

Dnes jsme vyjeli jen dopoledne do 14 hod., neboť zítra, bohužel, jedeme domů.:-(

Přesto z toho byl nejlepší den celého turnusu, neboť naše loď dovezla 15 polaků největší měl 80 cm a 4 dorše a tak nyní sedíme vše se houpe a nám se nechce domů.:-P

krásný mník8-)

..pěkná 135ka ze včerejšího výjezdu na "90"tku...:-D

Pěkný Mňouk. Peťane ty už si zase v Norsku????:-E:-E

Dolmoy,Míra a jeho mňouk

Dolmoy,Toník a jeho polak 94cm.

Tohle bolelo !!!

Odjezd na Dolmoy za 5!!!! 8-)

Od rána je u nás blázinec!! Dnes vdávám svou jedinou dceru!!!!!!:-D

Asi je to naprosto zbytečná informace pro rybáře, ale chlubím se!! ;-)

A bere si alespoň rybáře? :-P:-P:-P:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.