Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

..už začínají ty úžasné podzimní západy

Jó srandičky na to Vás užije, ale přišel jsem od Honzy P. a jsem nějaký unavený.:-P

Honzo, krásní mníci. Gratulace lovcům.:-|:-|

Tak nám nastalo období dešťů a silného větru, ach jó.8-O

Honzo. Prohlížel jsem meteoradar Evropy a ten mrak je hodně dlouhý. No snad to přejde a nebude se Vám tam točit.

Včera pršelo a tak jsme vyrazili do Filanu na nákup. V poledne přestalo pršet a vyjeli jsme na vodu. Byl jsem natěšený, ale byl to den, jak se říká "blbec". Co jsem udělal tak to bylo špatně, kam jsem nahodil, tak jsem to tam utrhnul. Když jsem chytnul rybu, tak tu nejmenší v celém Norsku.:-x

Jinak se chytl mník 125 cm, dost větších doršů, největší něco přes metr, salátoví keleři a makrely, kterých je tu oproti loňsku méně a jsou menší.

V noci začalo pršet, spíš lejt a takto to je i nyní ráno. Ještě se i rozfoukalo a vypadá to, že bude takto až do odjezdu. :-?

Honzíku nesmutni. Já si myslím, že ty máš těch nástrah tolik, že můžeš trhat každý třetí nához, akorát, že leze na nervy to potom v tom houpání na lodi navazovat. (to se potom občas člověku udělá i trošku špatně)

Kdyby Ti něco došlo, tak já ti to odleju...

Romane děkuji, vím, že jsi kamarád, ale jak píšeš ještě mám co trhat.:-P

Smutním však z počasí, které je letos na severu obzvláště specifické a to říkají i samotní Norové. :-|

Venku neprší, ale leje a tak sedíme a tloustneme. Je to bída. Doufejme, že se ještě dostaneme na vodu, vyhlídky nejsou nic moc.:-E

No to je počasí ale domů podle předpovědi prijrdes do podzimu. Ono se to zlomí a ještě si uzijes.

Honzíku, vím o čem mluvíš....my jsme dopadli ještě mnohem hůř. Z celého 5. turnusu jsme se dostali na plotny 2x a z toho jsme ještě jednu vyjížďku problinkali. Samozřejmě, že ve fjordu ryby nebyly-maximálně doršky do 60 cm. Bída....

Pokud by to aspoň trochu šlo, tak vyjedeme. Přestalo pršet a i vítr byl lepší, ale nyní už zase leje. Mohu konstatovat, že tato výprava do Norska, bez ohledu jak to bude do odjezdu, bude tou nejméně úspěšnou v mých dosavadních výpravách.:-x

[citace]kulik napsal:

Pokud by to aspoň trochu šlo, tak vyjedeme. Přestalo pršet a i vítr byl lepší, ale nyní už zase leje. Mohu konstatovat, že tato výprava do Norska, bez ohledu jak to bude do odjezdu, bude tou nejméně úspěšnou v mých dosavadních výpravách.[/citace]

Do kdy tam jste?Já odjíždím zítra na Hitru,v pondělí jsme tam a to už

bude dobré počasí:-):-):-)

Letos v Aure první turnus počasí paráda,předtím a potom hrůza,loni taky bez prostojů,tak snad to vyjde i září. :-D

Odjíždíme ve středu a zatím to vypadá bledě. Nyní svítí sluníčko, ale i před přístavem v kempu Edenu se dělají čepičky. V noci tak lilo, že to zaplavilo lodě. Pokud neleje tak fičí a takto se to střídá a vypadá , že to vydrží do odjezdu. :-(

Koukal jsem na počasí a ani se té Kulíkově skepsi a pesimismu nedivím. Tak snad to nebude tak zlé jak to vypadá. Držím palce Honzíku!!!:-?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!