Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

Honzíku, je mi hned lépe, když se Vám první zahřívací den podařil. Jak Tě znám mnoho toho nenaspíš a pravděpodobně ráno o 6 hodině již budeš na lodi.

Fando o šesté to nebyl, ale až v 7 hod, neboť se kolegovi nechtělo dříve vstávat.:-P

Podařilo se za dopoledne asi 7 polaků a 5 doršů ve dvou na lodi. Nakonec nás vyhnal silný vítr. Nyní jsme to zpracovali, dáme oběd a kafíčko a pak uvidíme podle větru kam vyrazíme.

..přes den nám trošku fouklo ale večer to krásně padlo a vyrazili jsme trochu poškádlit lengy...vlašimáci zase jeli parádně, největší 155cm/22kg a druhý nej 142cm...

..parádní mníček..155cm/22kg..:-D:-D

Parádní ryby chlapi:-Dještě víc takovejch8-):-P

Krásní mníci gratuluji.

Včerejšek byl hodně úspěšný a to hlavně na polaky. Nejvíc jich měl H. pecina a spol a Čenda se Zdeňkem, ale i jiní byli hodně úspěšní.:-|

Dnes jsme se vrátili s kolegou dříve, abychom zpracovali úlovky, polaky a dorše. Nyní zkusíme ještě nějakou makrelku.

[citace]kulik napsal: Dnes jsme se vrátili s kolegou dříve, abychom zpracovali úlovky, polaky a dorše. Nyní zkusíme ještě nějakou makrelku. [/citace]

Kuldo hoď sem nějaká fota,už to přece umíš....:-P

Já jsem se bál mu to napsat. :-P:-P:-P:-P

Kucí máte pravdu, ale zatím jsem neudělal ani jeden obrázek, neboť nebylo čeho a dnes mi polak, který měl minimálně 80 cm to utrhl při vyndavání z vody u lodě a tak jsem byl dost smutný. Také jsem nefotil, neboť jsem trochu rozmrzelý.:-x

Pokud nebude zítra pršet, tak uděláme okružní jízdu a vyzkoušíme různá loviště.

Honzo, já ti rozumím. Jak člověk propadne vášni rybolovu, nemá čas fotit. Ale něco bys přeci jen cvaknout mohl. 8-)8-)8-)

Dolmoya za 14!!!!! :-D

[citace]husky19 napsal: Honzo, já ti rozumím. Jak člověk propadne vášni rybolovu, nemá čas fotit. Ale něco bys přeci jen cvaknout mohl.

Dolmoya za 14!!!!! [/citace]

Joo my nemusíme vidět fotky polaků 80,nám stačí i fota salátových kelerů...:-D

Jostolen za 1. :-P:-P

..kolik jich tam ještě bude? krásný mníček 17kg..:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!