Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

...napeříčkovat makrelky a hurá na mníky..první drift...105cm...

..druhý drift...něco těžšíhooo...pěkně kope...

...a je na lodi...

...změřen zvážen...140cm/15kg...:-D

Héézky Honzo....

...a aby nebylo těch našich "tkaniček" málo, navečer jsem si dal na mníkovišti repete...130 cm a 140cm...:-D

Kulik bude asi za hodinu na Hitře a fota od H.D. mu určitě nedají spát. Na pivku prohlásil, že se na Hallarevet na "kaničky" podívá. Tak se necháme překvapit. Čenda mu určitě předá aktuální průzkum lovišť.

Kime nepřeháněj, dojeli jsme včas a bezpečně a to díky našim supr pánům řidičům, za což jim patří poděkování.

Po vybalení a než se z letiště dopraví můj kolega Honza S. tak jsme s Čendou u vrat si každý chytili dorše, 2 polaky a já 2 a Čenda 3 makrely, které máme na zítra na lov.

Nyní jsme s Honzou něco snědli a jdeme se opalovat, neboť zde je 27 stupňů a modro nebes.

Navečer opět zkusíme nějaké rybky.

Bohužel má od středy neustále foukat a to až 11 m a taky zaprší a tak moc veselí nejsme.

:-D Kuliku,těšímese na fotečky..8-)

[citace]kulik napsal: Kime nepřeháněj, dojeli jsme včas a bezpečně a to díky našim supr pánům řidičům, za což jim patří poděkování.

Po vybalení a než se z letiště dopraví můj kolega Honza S. tak jsme s Čendou u vrat si každý chytili dorše, 2 polaky a já 2 a Čenda 3 makrely, které máme na zítra na lov.

Nyní jsme s Honzou něco snědli a jdeme se opalovat, neboť zde je 27 stupňů a modro nebes.

Navečer opět zkusíme nějaké rybky.

Bohužel má od středy neustále foukat a to až 11 m a taky zaprší a tak moc veselí nejsme.[/citace]

Honzo to je přesně to,jak jsme se bavili.Od středy má být u nás opět tropické teplo,tak v Norsku bude přesně naopak.Ale nevěš hlavu,často jim ta předpověď nevyjde...

Držím palce a čekám na reporty...:-P

Honzíku, také držím palečky ať máte dobré počasí a přeji všem skvělý rybolov!!

Já se dnes vrátil ze sladkovodního rybolovu a mám na kontě celkem hodně kaprů v rozmězí 40 - 51 cm + 62, 67 a 74 cm. ;-)

Dolmoy dnes za 16!!!!

KULÍKU, UŽIJTE SI TO. 8-)8-)

..krásný večer si vlašimáci užili na mníkách...že by nastupující mníkaři po legendárních "Pazderovcích"..???

...letos stotřicítky, za rok...kdo ví..??

Navečer jsme vyjeli a celkem se podařili pěkní polaci, dorši a pár makrel.

Zítra chceme zkusit polaky, mníky a makrely.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!