Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
zataženo

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

..nenasytný ostroun..naštěstí jen jeden..

..a další štikoun..:-D

[citace]honza dufek napsal:

...večer s nejmenším rybářem co jsem měl kdy na lodi...dával to jako zkušený mazák..a vypálil hned pěknou devadesátku..[/citace] To je teda frajer,já mám štikozubce něco málo přes čtyřicet8-O

Ví někdo,zda tunel na Hitru je placený ? Díky za info.

Tunel na Hitru je zadara stejně jako na Froyu.

čau ,ja myslim stare nie,nove ano platil som dvakrat , tusim ze 67nok a52 nok medzi Orkanger-Hitra Hitru

Průjezd tunelem na Hitru je zdarma 8-)

Už několik let je to tak, že tunely Hitra i Froya jsou zdarma. Každý rok ale přibývá před Hitrou placených úseků (tunelů). Je jasně nejpohodlnější si zaplatit Autopass a nic neřešit. ;-)

Odjezd máme za 10 dní na Hitru s CK EDENem a tak mě začíná zajímat jak jdou polaci, mníci, štikáči, makrely, keleři a to v jakých hloubkách a na co a případně i kde.:-?

Díky, už se nemůžeme dočkat.:-P

Ahoj, jak to vypadá v Rybářském ráji? :) jedeme dnes večer tak mě zajímá v podstatě vše. :)

Jejda, Kulíku, ty mě ale štveš se svým brzkým odjezdem. My to máme za 29!!!

Na celý víkend ale přijede Naki z Brna a máme skvěle naplánovaný víkend. V pátek kroužkovaný ležák od Budvaru v Malém pivovaru spolu s grilovaným kolínkem, nebo pečená žebra a v sobotu grilovačka v pergole s uzením mořských ryb a kytarovou produkcí. Krůta už odpočívá naložená v lednici, hosté jsou sezváni a na ryby je ještě dost času. ;-):-D:-D

Bude to náročný víkend!!!8-)8-)8-)

Včera na pivku byl Kulík naprosto vyrovnaný a snad již soustředěný na zážitky. Nejsem si jist, zda hovořil o tom, že si musí ještě něco přikoupit. S kolegou, který tam také bude spřádali plány. Měl by mít s sebou nějakou tyč, aby mohl fotit pod hladinou - ať mu to vyjde.

..loni norští nováčci (táta, máma,synek..), letos už čapou štikozubčí metrovky...103/8kg..

..podvečer krásně vyjíždějí do malých kelírků polaci, makrel je plný Froyafjord, od 20 cm až po kilovky...štikozubci koušou statečně, přes den jsou hlouběji na cca 60-70 metrech, na večer vystoupají až na dvacet metrů a začnou bušit do malých makrelek..teplota 25 C, vítr 0 m/s..salátoví keleři okolo Hallarevetu a Edoyarevetu v uspokojivém množství...

Honzo,dobré zprávy.Díky.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.