Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

...dařilo se i mníkům...

No Pěkný s takovým halíkem se už dá jít do Simovo soutěže. Nebo ne??

Když vynechám Soroyu,tak se parádní ryby chytají asi jenom u Honzy na Dolmoy. Parádní polaci,pěkní mníci a i halíci.-to je paráda.Nám už se to krátí a takové zprávy potěší.Snad bude lepší počasí ač na Dolmoy jím to nevadí.

Vzhledem k tomu, Harty, že s tebou souhlasím, tak jezdím pravidelně jaro na Soroyu a podzim na Dolmoy. A musím říct, že velká, ale opravdu velká spokojenost!! :-D:-D:-D

Souhlasím, že HITRA, FROYA a DOLMOYA je úžasná lokalita a mám to tu moc rád. A taky sem jezdí prima lidičky!!!:-P

[citace]kulik napsal:

Souhlasím, že HITRA, FROYA a DOLMOYA je úžasná lokalita a mám to tu moc rád. A taky sem jezdí prima lidičky!!![/citace]

Třeba já, Kulík,..... 8-)8-)8-):-D:-D:-D

Jirko, myslel jsem i Tebe!:-P

Moc děkuju, Jeníku. Určitě se na rybách na Dolmoy někdy potkáme!!! ;-)

Kurňa , jen aby tam ještě za 33 byli :) snad neodplavou než přijedem

[citace]beboo napsal:

Kurňa , jen aby tam ještě za 33 byli :) snad neodplavou než přijedem[/citace]

Neboj, já jedu až v září a také tam budou!! 8-)

Jak znám Kulika ten by nejraději řešil některý z jeho příštích zájezdů asi takto: Sestavil by tým z norků, kteří něco (hlavně nástrahy) vyrábí, vylepšují a pod. Současně by tam museli být ti, kteří přemýšlí např. nad technikou lovu, proudem, profilem dna a podle toho se rozhodují jakým způsobem např. v daný den lovit. Z výše uvedeného ba v jeho týmu byli např. Husky, Jigin, Harty, Roman a další, kteří zde prezentují své výrobky. Nevím však na jaké lokalitě ve středním Norsku by se dohodli.

...pecka den a na Dolmoy to jede...první keler a hned 15kg...polaci, doršky, mníci...počasí jak v Karibiku a ryby kousali o 106..:) :)

obecných je oproti loňským rokům opravdu hodně..

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!