Hasvik, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

krásný ryby, radost se dívat.Jen závidím to oblečení, rád bych se oblíknul proti chladu(buďte rádi, že jste v norsku.V čechách se snažíme překonávat teplotní rekordy :-x)

To Hajnej-35: Krásné záběry a ještě krásnější ryby, velká gratulace. Přeji ještě hodně krásných ryb, ať se máme na co dívat.:-P

Máme to za 30 na Hitru od CK EDENu.;-)

Přeji Kulikovi a spol. aby se na ty štikozubce letos pořádně podívali. Jsem pak zvědav zda bude existovat termín salátoví štikozubci.

Kime, to nemůže, to by se pletlo a salát je nejlepší z kelerů.:-P

Tak jako matesy jsou nejlepší z makrel, atd.:-P

Kuliku jak tě znám tak ani nějakou specialitu ze štikozubců neponecháš náhodě. Máš tu vůli se s něčím novým porvat. Ještě před tvým odjezdem pohovoříme u piva.

Probereme vše. Fando, nyní jsem Čendovi psal, že na pivko příští týden můžu jen v pondělí a nebo ve čtvrtek. Úterý a středa jsem v Ostravě.:-?

...včera přes fučelo až 8 vítr, dalo se horkotěžko někam schovat, ale počkali jsme si na večer a vyplatilo se..od 23 hodin totální "Tálinský" rybník a naše loď načapala 13 krásných štikounů..:-D

...v "rodinném" souboji" na velikost vyhrála mamka..93cm/8kg.. :-D:-D

Honzíku - parádní štikáči. To bych jednou také chtěl zažít ;-)

Ahoj Honzo,ta druhá fotka není ale Tvůj styl.Pěkné úlovky,gratulace oběma.

...no to víš Čendo, záleží na tom jestli chtějí uživatelé vidět na fotkách stoly plné otlačených mrtvolek a visících ryb za žábry, nebo úspěšného rybáře s úlovkem...

Honzo,já vím,že na Dolmoy se ryby na háky a lampy nevěší.Ať se daří a přeji Vám dobré počasí.

Děkuji za dodávaná fota.Opravdu to potěší,jen jesli by šlo napsat zda ty ryby byly chyceny na přívlač, anebo pilkr a použitá nástraha.

Také něco od nováčka z Edenu. Jeden mramorovaný dorš.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.