Hasvik, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 24°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
slabé mrholení
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

Na Hitru od CK EDENu to máme za 45 dní a už nás chytá ta správná teplota a úvahy a plánování. Znáte to.:-P

Vzhledem k tomu, že loňský podzimní termín byl perfektní a nalákal nás, tak jsme si jej zamluvili i na rok 2016.:-D

Kulíku navečer to rozebereme. Nezapoměň mapu a nože.

Kime, vše mám připraveno již ze včerejška.:-P

[citace]DOSKY napsal:

Pavle, já vím, že o ten fileťák nejde, že tady jde o princip. Vždy se v Norsku mezi rybáři cítím dobře a bezpečně. Nic nezamykáme, veškerou výbavu necháváme na lodích. Pak přijde jeden zmetek a dokáže ten krásný pocit svobody zničit. Zasloužil by minimálně přes hubu.[/citace]

Smutná je samozřejmě taky skutečnost, že to dotyčný nedělá z nějakého nedostatku, kdo má na to , aby investoval do zájezdu a veškerého vercajku částku v řádu desítek tisíc a pak...:-x

To už se dá prostě jenom špatně chápat...

...štikozubci na "37" se pomalu ale jistě probouzejí k větší aktivitě, jdou sice zatím jen po několika kusech, ale dnešní 97,98 a 103 cm z jedné lodě byli parádní ryby...němci od Titranu vozí bedny hezkých kelerů 80-100cm s okouníkama..kolem 120 až 150 m hloubky..

mník 11kg patří už ke slušnějším...:-D

Krásný Mník Jendo. :-D:-D:-D:-D

...pod kelírkama jsou pěkní doršáci...

...předělání vláčecích "žloutenek" na mníkařské "žloutenky"..a povedlo se...

....stotřicítka největší..."žloutenky" a jejich mníčci...

...tak takovou potvoru jsem ještě neviděl...dneska uloven ďas mořský...134cm a 27.5 kg....!!!!! Nový rekord na Dolmoy Gjestebrygge...

...paráda...:-D:-D:-D:-D:-D

...měření a vážení...

...když jdou na Dolmoy velký ryby, je to paráda...:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.