Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 912)
  • Autor
    paraplicko
    Člen
    (11 odpovědí)

Nejsem pravidelným přispěvatelem, ale jen napíši to, že zkušenost KIMA je víc než nepříjemná. A bohužel člověk ztrácí důvěru v lidi. A zvlášť, když si myslí, že komunita rybářská a zvlášť norská je o slušnosti a rovině. Jsem rád, že to KIM napsal, člověk si pak uvědomí, že i mezi námi je možnost výskytu ksindlů. Jen Kime zdravím, dejte si panáka(y) a zkuste si užívat další rybaření. Když budete mít náladu, tak něco vyfoťte, nás se ženou Vaše fotky vždy potěší.

Jindra

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Vlado o ten filetak nejde, jde o princip (byla to moje blbost, ze jsem ho tam zapomnel a za 3 hodiny uz tam nebyl). Pri predstave, ze vetsina z nas nechava na lodich vybaveni za desitky tisic a odemcene baraky uz to takova sranda neni 🙁

Nechci malovat certy na zed, ale trochu z toho mrazi, ze na takoveho parchanta muzes narazit 🙁

No, nechtel bych byt v jeho kuzi, az ho nekdo razantnejsi capne za pazouru …

Fando, hlavne ze mas vsechny doklady, prachy bychom stejne na srazech projedlu a propili 🙂 🙂

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Pavle, já vím, že o ten fileťák nejde, že tady jde o princip. Vždy se v Norsku mezi rybáři cítím dobře a bezpečně. Nic nezamykáme, veškerou výbavu necháváme na lodích. Pak přijde jeden zmetek a dokáže ten krásný pocit svobody zničit. Zasloužil by minimálně přes hubu.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

nemam slov … :-(:-(

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

to: janka, tak to já mám, urazit ruce, zní to rasisticky, ale nic jiného si ten dotyčný nezaslouží….

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

K tomu není ani co dodat. Uzel na páteři hajzlovi udělat. :-E:-E:-S

PP
    Člen
    (223 odpovědí)

Kime,

Jsem šokovanej a cítím s Tebou:-E To, aby jsme si už sundavali i pruty z lodí v kempu:-E

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Nedovedu si představit kdyby jsem takového zmr.. chytnul při krádeží nějaké věci at na lodi nebo mimo asi by mě zavřeli.:-E

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Dedek napsal:

Nedovedu si představit kdyby jsem takového zmr.. chytnul při krádeží nějaké věci at na lodi nebo mimo asi by mě zavřeli.

Obávám se, že pro většinu z nás by bylo bezpečnější, nikoho nechytit. Asi by nás šlo sedět víc.:-P:-P

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Toto nemohu nějak pobrat,přeci tam v tu dobu nemohlo být zase tolik lidí.A když se to našlo pohozené, měla se volat policie,otisky atd.Kime jsem nasranej za vás.Bohužel, teď babo raď, komu věřit a komu ne.

zekonhofi
    Účastník
    (60 odpovědí)

Nejsmutnější na tom všem je že krádeže se dopustil někdo z českých rybářů chytnout ho tak dotyčnej je po smrti a já mám doživotí

miran
    Účastník
    (117 odpovědí)

Tak to já před dvěma roky ve 2h ráno našel na filetárně foťák za 14000kč podle internetu,tak jsem ho ráno dal delegátovi a dotyčný majitel mi nepřišel ani poděkovat.Každý jsme jiný.

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

kuuuurna, to jsi sem ale mohl davat pěkné fotečky,nu což ,snad jeste nejaky najdeš:-D:-D:-D:-D

miran
    Účastník
    (117 odpovědí)

😀 to ano,ale ani mně to nenapadlo si ho nechat a nikdo o tom nevěděl.Mně kdyby ho někdo vrátil,tak se mu snad budu klanět až k zemi :-:-DMám ale čisté svědomí,možná ho zase někde nechá a druhý takový se už nenajde,tak teprve pozná,že udělal chybu.

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

….Kime, to je velmi smutná záležitost a věřím, že to neudělal nikdo z Tvých blízkých přátel, o to by bylo to zklamání větší.

Se znepokojením někdy sleduji lehkomyslnost některých norků, kteří nechávajají své “nářadí” i za několik desítek tisíc v lodích a spoléhají na to, že všichni kolegové mají povahu a charakterové vlastnosti “Mirka Dušína” z Rychlých šípů. (jsem stejný a “vercajk tam nechávám taky i když ne za několik desítek tisíc) Bohužel šance udělá z někoho příležitostného zloděje a jestli je to peněženka nebo prut (Kikibut a Spálov) to už je jedno. Doufám, že takoví kolegové se sami vyčlení z řad slušných lidí a skončí tam kam patří.

(Možná ,že ze mě mluví profesionální deformace)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 912)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...