Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 15°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 19°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

« Předchozí 1 … 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 … 61 Další »
honza dufek
15.03.2015 ID: 525639

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

0
Odpovědět
paraplicko
06.07.2015 ID: 1117682

Nejsem pravidelným přispěvatelem, ale jen napíši to, že zkušenost KIMA je víc než nepříjemná. A bohužel člověk ztrácí důvěru v lidi. A zvlášť, když si myslí, že komunita rybářská a zvlášť norská je o slušnosti a rovině. Jsem rád, že to KIM napsal, člověk si pak uvědomí, že i mezi námi je možnost výskytu ksindlů. Jen Kime zdravím, dejte si panáka(y) a zkuste si užívat další rybaření. Když budete mít náladu, tak něco vyfoťte, nás se ženou Vaše fotky vždy potěší.

Jindra

0

Odpovědět

Pafka
06.07.2015 ID: 1117684

Vlado o ten filetak nejde, jde o princip (byla to moje blbost, ze jsem ho tam zapomnel a za 3 hodiny uz tam nebyl). Pri predstave, ze vetsina z nas nechava na lodich vybaveni za desitky tisic a odemcene baraky uz to takova sranda neni :-(

Nechci malovat certy na zed, ale trochu z toho mrazi, ze na takoveho parchanta muzes narazit :-(

No, nechtel bych byt v jeho kuzi, az ho nekdo razantnejsi capne za pazouru ...

Fando, hlavne ze mas vsechny doklady, prachy bychom stejne na srazech projedlu a propili :-) :-)

0

Odpovědět

dosky
06.07.2015 ID: 1117685

Pavle, já vím, že o ten fileťák nejde, že tady jde o princip. Vždy se v Norsku mezi rybáři cítím dobře a bezpečně. Nic nezamykáme, veškerou výbavu necháváme na lodích. Pak přijde jeden zmetek a dokáže ten krásný pocit svobody zničit. Zasloužil by minimálně přes hubu.

0

Odpovědět

janka
06.07.2015 ID: 1117689

nemam slov ... :-(:-(

0

Odpovědět

zdeněk křešnička
06.07.2015 ID: 1117701

to: janka, tak to já mám, urazit ruce, zní to rasisticky, ale nic jiného si ten dotyčný nezaslouží....

0

Odpovědět

husky19
07.07.2015 ID: 1117713

K tomu není ani co dodat. Uzel na páteři hajzlovi udělat. :-E:-E:-S

0

Odpovědět

PP
07.07.2015 ID: 1117715

Kime,

Jsem šokovanej a cítím s Tebou:-E To, aby jsme si už sundavali i pruty z lodí v kempu:-E

0

Odpovědět

dedek
07.07.2015 ID: 1117718

Nedovedu si představit kdyby jsem takového zmr.. chytnul při krádeží nějaké věci at na lodi nebo mimo asi by mě zavřeli.:-E

0

Odpovědět

dosky
07.07.2015 ID: 1117720

[citace]Dedek napsal:

Nedovedu si představit kdyby jsem takového zmr.. chytnul při krádeží nějaké věci at na lodi nebo mimo asi by mě zavřeli.[/citace]

Obávám se, že pro většinu z nás by bylo bezpečnější, nikoho nechytit. Asi by nás šlo sedět víc.:-P:-P

0

Odpovědět

Harty
07.07.2015 ID: 1117754

Toto nemohu nějak pobrat,přeci tam v tu dobu nemohlo být zase tolik lidí.A když se to našlo pohozené, měla se volat policie,otisky atd.Kime jsem nasranej za vás.Bohužel, teď babo raď, komu věřit a komu ne.

0

Odpovědět

zekonhofi
08.07.2015 ID: 1117776

Nejsmutnější na tom všem je že krádeže se dopustil někdo z českých rybářů chytnout ho tak dotyčnej je po smrti a já mám doživotí

0

Odpovědět

miran
08.07.2015 ID: 1117781

Tak to já před dvěma roky ve 2h ráno našel na filetárně foťák za 14000kč podle internetu,tak jsem ho ráno dal delegátovi a dotyčný majitel mi nepřišel ani poděkovat.Každý jsme jiný.

0

Odpovědět

zdena
08.07.2015 ID: 1117783

kuuuurna, to jsi sem ale mohl davat pěkné fotečky,nu což ,snad jeste nejaky najdeš:-D:-D:-D:-D

0

Odpovědět

miran
08.07.2015 ID: 1117784

:-D to ano,ale ani mně to nenapadlo si ho nechat a nikdo o tom nevěděl.Mně kdyby ho někdo vrátil,tak se mu snad budu klanět až k zemi :-:-DMám ale čisté svědomí,možná ho zase někde nechá a druhý takový se už nenajde,tak teprve pozná,že udělal chybu.

0

Odpovědět

roman1312
08.07.2015 ID: 1117786

....Kime, to je velmi smutná záležitost a věřím, že to neudělal nikdo z Tvých blízkých přátel, o to by bylo to zklamání větší.

Se znepokojením někdy sleduji lehkomyslnost některých norků, kteří nechávajají své "nářadí" i za několik desítek tisíc v lodích a spoléhají na to, že všichni kolegové mají povahu a charakterové vlastnosti "Mirka Dušína" z Rychlých šípů. (jsem stejný a "vercajk tam nechávám taky i když ne za několik desítek tisíc) Bohužel šance udělá z někoho příležitostného zloděje a jestli je to peněženka nebo prut (Kikibut a Spálov) to už je jedno. Doufám, že takoví kolegové se sami vyčlení z řad slušných lidí a skončí tam kam patří.

(Možná ,že ze mě mluví profesionální deformace)

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 … 61 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.