Hasvik, NO
temperature icon -4°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

Na honzu dufka samozrejme z daleka nemame.vcera jsme se dost nahledali, vysledek nic moc.situaci trochu zachranil kolega na lodi dersem 108.zatim je na bedne

Včera jsme přijeli na Dolmoy. Po odpoledním posezení u dobrého moku jsme vyrazili na polaky. Kousali dost dobrě. Povedli se dvě bedny 70 až 80 cm a náš benjamínek vykousl polaka 90 cm. Brali hlavně ripery 10 až 12 cm. Barva moc nerozhodovala.

Pollacku. Tak to je naprosto jasná,stručná, plně dostačující a zejména příznivá informace. Snad tam do středy na nás něco zůstane. Místa jsou nám známá.

Mám rád norsko a příspěvky kulika,kima a jana dufek toje radost.

Paraplicko. Dík za pochvalu. Navrhuji, aby jste poslal Kulikovi soukromou zprávu a začal se s ním domlouvat na příští rok. Je naprosto přístupný I ve svém věku. Na rybách nesnáší lenost a nedúsledný přístup. Upozorňuji, že śe jedná o nezmara co se týká lovu ryb v Norsku. Na druhé straně má nespočet informací o místech např. na Hitře a o vhodnosti a způsobu používání různých nástah. Pokud jste z Prahy můžeme se vidět v červenci u pivka. Bude to Kulikovo záživné vyprávění - U Antala - termín určí Kulik.

Zdravím všechny Norky s Dolmoy. Včerejší noc byla na ryby úžasná. Nachytali jsme polaky 70 až 80 a dorše do 90 cm. Nejvíce brali na malé riperky Daiwa 10 cm. Polaci i dorši najeli do mělčin 5 - 7 metrů. Dnešní noc nebyla co do množství tak úspěšná, ale Robertovi se povedli polaci 87 a 93 a Milanovi polak 87. Dnes jsme za nimi museli až do hloubek 15 - 20 metrů. Kime naházej vše do busu a hurá směr Hitra. Každá ryba, kterou jsme vytáhli se po tobě ptala.

Pollacku: Přesvědčili jste mě a v podvečer to do busu opravdu naházím. Hlavně, že se Vám daří a počasí zatím jde. Vidím, že na máte na lodi výstavu gum. Je to vidět z vody a ty barvy lákají ryby.

Krásná práce. Tak to bude čas zkusit i halibuty 😉. Jen tak dál a držím palce.

Kluci,hezké fotky,hezké ryby.Přeji,aby počasí vydrželo společně s úlovky.

...Letošní rok jak píše Mr.Pollack je super polakový.Kdo umí, devadesátku si od skal a ostrůvků Froyi vyškrábne, tak jako včera naše Lucka...zdravíme Bramboráře...!!!!!!!!

Honzo. Je tím myšleno - polačí kámen a Kulikova tyč?

To Pollak.

Zřejmě dobrej oddíl..... A kde nakupujete tak úspěšné nástrahy ?:-D

to Pollack:Luďo super ryby,polaci nádherný.Co počasí,už se to uklidnilo?Lovu zdar....

Vážení přátelé a kamarádi.Je to chvíle co jsem se rozloučil a popřál úspěšný lov Vám všem známému,kimovi.Většina z nás ho zná jako skvělého popularizátora rybolovu v Norsku,podmořského života a přírody na Zemi.Přesto,že nevlastní žádný... ani žádnou .... jeho aktivita, ale hlavně hodnota jeho příspěvkům na zdejším fóru nemá konkurenci.Výborný rybář,nimrod se všemi instinkty správného lovce.Věřím,že nás z kempu Dolmsundet na Hitře bude informovat nejenom o svých úspěších.Františku,ještě jednou nejenom za mě:šťastnou cestu,hezké úlovky Tobě,Tvé skupině ale i celému zájezdu.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!