Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -6°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -6°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 27°C
slabý déšť
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

« Předchozí 1 … 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 … 61 Další »
honza dufek
15.03.2015 ID: 525639

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

0
Odpovědět
zok
29.05.2015 ID: 1111969

Honza Dufek palec nahoru

0

Odpovědět

zdena
29.05.2015 ID: 1111978

pokud nekdo odjizdi ,je to hekticke,ale jestli jsou tam rybari co tam jezdi nekolikrat do roka a nebo aspon jednou , tak by mohli pomoct.nemyslim si ,ze by ostatnim ubylo masa v bedne, vzdyt pristi rok budou potrebovat poradit oni

0

Odpovědět

miran
29.05.2015 ID: 1111996

To znám,na dotaz, kde jste ty ryby nachytali-odpověď -na moři...:-x:-x:-D.Asi je tam málo ryb pro všechny...:-D:-x

0

Odpovědět

paraplicko
30.05.2015 ID: 1112018

Příspěvky Jena Dufka vždy potěší :-):-) nejen popisky lovnych míst,ale i foto.Děkujem

0

Odpovědět

mara45
30.05.2015 ID: 1112023

to Honza Dufek:Honzo díky za vložená místa.Kdyby se mě někdo při příjezdu zeptal,tak jsem mu to samozřejmě ukázal.

Jezdili jsme chytat od toho kamene směrem k majáčku na Froye a obchytávali ostrůvky,kde byly vidět chaluhy.Nejvíce polaků do 15metrů hloubky.Někdy byli ve sloupci a někdy zase brali jen při stahování ode dna.

Tímto také hlásím příjezd do Prahy,cesta ok,jen při vystupování a vybalování,nám pršelo jak z konve,tak bylo všechno a všichni promočeni.

0

Odpovědět

Petr Novák
30.05.2015 ID: 1112101

[citace]mara45 napsal:

to Honza Dufek:Honzo díky za vložená místa.Kdyby se mě někdo při příjezdu zeptal,tak jsem mu to samozřejmě ukázal.

Jezdili jsme chytat od toho kamene směrem k majáčku na Froye a obchytávali ostrůvky,kde byly vidět chaluhy.Nejvíce polaků do 15metrů hloubky.Někdy byli ve sloupci a někdy zase brali jen při stahování ode dna.

Tímto také hlásím příjezd do Prahy,cesta ok,jen při vystupování a vybalování,nám pršelo jak z konve,tak bylo všechno a všichni promočeni.[/citace]

Máš mít na sobě nepromokavý oblek. Kdo ke připraven, není překvapen :-D

0

Odpovědět

Barik
30.05.2015 ID: 1112114

Dnesní den na Titranu byl zajímavý z mnoha úhlu pohledu,ale vše nakonec dobře dopadlo!Dokonce i na ryby jsme dostali a ve dvou lidech nachytali kolem 20 polaků, ale bohužel žádného přes 80+ !Všechny lopaty jsou asi stažený u Honzy na Dolmoya na summitu:-D Výjimkou jsou krásní polaci 97 a 92cm od kluků z chatky vedle!Večer už byl silný vítr, který moc neumožňoval prochytávat kolem ostruvku,ale i tak jsme jich pár dostali!Jen škoda, že ti největší a nejsilnější se s náma nehodlali moc bavit a nahulili to střemhlav do chaluch a finito:-(Neznáte někdo nejakej fígl, jak je dostat ven? Ani se šňůrou jsem je nevytáhl,leváky! Copak se tohle dela:-P Zítra jim to nadáme! !

0

Odpovědět

jigin1
31.05.2015 ID: 1112122

Barik,když zajede polak do chaluh,tak otevři překlápěč na navijáku a nech ho chvíli v klidu.pak máš tak 60procentní šanci že ho vytáhneš ven..Záleží podle driftu musíš pak najet s člunem nad něho a většinou se to povede....

0

Odpovědět

Barik
31.05.2015 ID: 1112123

....takže už se jenom domluvit s těma kumpanama na lodi!Ti mi možnost "Počkej já ti tam najedu" zatím nikdy nenabidli:-P

0

Odpovědět

vlastina
31.05.2015 ID: 1112135

[citace]zdena napsal:

pokud nekdo odjizdi ,je to hekticke,ale jestli jsou tam rybari co tam jezdi nekolikrat do roka a nebo aspon jednou , tak by mohli pomoct.nemyslim si ,ze by ostatnim ubylo masa v bedne, vzdyt pristi rok budou potrebovat poradit oni[/citace]

Trochu mi to připomíná houbaře,nikdo vám nepoví kde,ale to chápu...ale když jedeme skoro 3000 km za rybama na neznámé místo a vrátíme se z moře bez ryby ostatní se smějí a neřeknou,že ryby jsou někde u trojnožky až poslední den před odjezdem...?:-x (proto Ti Otíku už telefon neberu a nikdy s Tebou už nepojedu) to si kamarádi rybáři nedělají!

0

Odpovědět

Harty
31.05.2015 ID: 1112151

Dnes jsme dostali asi čtyřicet polaků a nějakou obecnou.Dost foukalo a pořád pršelo,ale to nás neodradilo.Počasí hlásí nepřízniví,ale věřit se jim nedá.Pořád je hodně proměnlivo a ryby tu moc v hejnech nejsou.Protože je hodně větrno,tak polaky nejvíce chytáme na pilkříky a gumy od Miloše.Zkoušeli jsme i žížaly a bez úspěchu.Protočili jsme všechny barvy a tvary a pouze jeden polak a dvě obecné.-To je trochu málo než jsem čekal a já už je letos tedy nenamočím.

0

Odpovědět

honza dufek
31.05.2015 ID: 1112162

..první letošní makrelová průzkumnice...to je úlovek..!!

0

Odpovědět

honza dufek
31.05.2015 ID: 1112163

..začalo cedit ale rybám to nevadí...11,5 kg a 15 kg mníci a 10 kg obecka..

0

Odpovědět

Barik
31.05.2015 ID: 1112164

Souhlas s Hartym v jednom a to ze dneska foukalo a pršelo a ze polaci docela tahali,ale my naopak všechno na gumy a to jak kolem ostrovů, tak i na povodních horách. Nize posílám důkaz agresivity polaků a Vladovi Zelenkovi musím vynadat,ze mi nevnutil alespoň dvě balení Zoomu barva "Melounek",poslední dopadl takto:-P ps:tak bohužel bez fotky,neb mi neprojde fotka 4MB

0

Odpovědět

dosky
31.05.2015 ID: 1112165

[citace]Barik napsal:

Souhlas s Hartym v jednom a to ze dneska foukalo a pršelo a ze polaci docela tahali,ale my naopak všechno na gumy a to jak kolem ostrovů, tak i na povodních horách. Nize posílám důkaz agresivity polaků a Vladovi Zelenkovi musím vynadat,ze mi nevnutil alespoň dvě balení Zoomu barva "Melounek",poslední dopadl takto ps:tak bohužel bez fotky,neb mi neprojde fotka 4MB[/citace]

Tak jí zmenši a poděl se s námi. :-P:-P

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 … 61 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit
favicon

Bradley SMOKER - Dub - 48ks

Sleva 41 Kč
Bradley SMOKER - Dub - 48ks
790 Kč
749 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Švédský pilkr 200g Nerez se třpytkou

Sleva 110 Kč
Švédský pilkr 200g Nerez se třpytkou
649 Kč
539 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Jig Torpedo 4/0 30g žlutý

Sleva 4 Kč
Jig Torpedo 4/0 30g žlutý
49 Kč
45 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.