Hasvik, NO
temperature icon 13°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 22°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
mrholení
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

Na Hitře se staví nový most na Dolmoyu.

Pohled na nynější most a v pozadí rozestavený most nový...

No vitamvas /tedy opravdu vas vitam/ nejenom Radka v Norsku.Uz se tesim na vase reporty a Zerpikovy pichlave komentare cus pijdzus Dedo

Máro, Radku a spol. držím palce a věřím, že se to zlepší.:-P

Po podrobné poradě po telefonu je Mára v plné zbroji a již bude vyrážet na vodu. Věříme ve velké polaky , které Márovo vybavení určitě zvládne + jeho rypáček má čuch na TOP fleky....:-D:-D:-D

Hitra a CK Eden se má na co těšít.....

null

mara 45: Hltáme všechny informace z Hitry, protože to máme do odjezdu za 6 dnů. Proto pište a foťte a posílejte a hezky nás šponujte!

Tak za 10 u Honzy :)

kdyby to šlo, jel bych už zítra ...........

už sem asi ani nebudu chodit, pak mám špatné sny a nechce se mi ráno do práce :)

Tak a je to tady za čtyři hodiny odjíždíme směr Storfosna Krakvag.V pátek dopoledne jsme na místě,tak snad budu podávat nějaké info. o tom jak to tam jde a atd.

Ahoj Harty.Tak si to tam pořádně užij.:-)

[citace]Harty napsal:

Tak a je to tady za čtyři hodiny odjíždíme směr Storfosna Krakvag.V pátek dopoledne jsme na místě,tak snad budu podávat nějaké info. o tom jak to tam jde a atd.[/citace] :-) tak se těšíme na foto-info...a šťastnou cestu..8-)

Ahoj Harty,už se moc těším na reporty!

My to máme za 16 na Averoy.Blíží se to!:-)

Harty, šťastnou a pohodovou cestu. :-P:-P

Kluci děkuju a vypínám počítač.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.