Hasvik, NO
temperature icon 13°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 22°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
mrholení
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

Čendo, díky za reporty a přeji pohodovou cestu domů. Příští týden mi zavolej a dáme řeč.:-)

Kachny jsou úžasné.:-D

Hlásím příjezd do CK EDEN.

Právě proběhlo předání lodí a školení mužstev a za chvíli vyrážíme na moře.Počasí dobrý,ale fouká....

Tak ať se daří..

Mara 45 Čekáme na zprávy z ráje.Za 7 odjezd.

[citace]chebak napsal: Mara 45 Čekáme na zprávy z ráje.Za 7 odjezd.[/citace]

Pokud počasí dá,tak snad bude o čem psát.Rybařina už je na lodi,dopijem vínko a mažem na moře....

Máro a spol. držím palce. Nyní do neděle jsem v Itálii, ale v pondělí ráno už hltám informace.:-?

Maro věřím, že se ukážete jako opravdové vydry. Vidím, že vůbec neztrácíte ani chvilku a jdete na to.

Maro držím palce a pořádně se rozchytej:-P

Máro, mnoho krásný ryb a slušné počasí:-)

P.S. že by konečně tvůj rekord byl překonán:-D

Máro, taky držím palce. :-P:-P

jSTE NA ÚHOŘÍCH......:-D ČI CO ?

pane MÁRO.......Nebudu si s tebou psát !!!!!!!

:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E

Zdravím HITRU-----8-O

Prosím sepsat co se může na tyto stránky dávat a co nee.

Nikdy se krom pana Kuny nevymazávalo....

Máro piš na e-mail .......:-D:-D

:-S

Protože stále foukalo,tak jsme vyrazili jen na odpoledne a žádné dálky.Ryby byly při chuti,skoro na každý nához byl záběr.Něco spadlo,ale hodně ryb bylo malých.Nej polak 78 a dorši max. 60+.Na rozchytání opravdu super.Vrátili jsme se spokojeni a doufám,že nás vítr pustí na naše místa až na Froyu.

Díky všem a pozdravuji kluky na Smole a dědka na Bakkanu...

Vážený pane Zoule. Chtěl jsem Vám psát , ale raději jsem 30 minut telefonoval, protože si nejsem jist zda by se to mohlo....

A ten telefon byl super...no sranda jako prase. No znáš mně. Je mně líto že jsem letos nemohl a přeji vám velké úspěchy jak v lovu tak ve všem ostatním. Budu vás sledovat a vážit každé slovo co napíšu. Miluji Norsko a hlavně kamarádství které tam vždy znovu a znovu obohacujeme...

Rychle si to přečti.........:-D:-D:-D

Konkurentům na Jostolenu-Smole se daří , tak se nenechte zahanbit !!! Taková parta jako NAKI-DORŠÁK-MÍRA-PAFKA -TERKA tak ta vám dá zabrak.........:-):-) A Dědo 145 .....tak to je kapitola sama pro sebe.... Jednou vyrazíme všichni společně...... ČUS ---ZERP

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.