Hasvik, NO
temperature icon 13°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 22°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
mrholení
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

To jsem ještě v Norsku nezažil.Nebojácná chaluha nám za jízdy přistála na motoru.

Čendo, díky za report. Přeji Vám klidné počasí a hodně krásných ryb.:-P

[citace]cenda napsal:

To jsem ještě v Norsku nezažil.Nebojácná chaluha nám za jízdy přistála na motoru.[/citace]

Super foto 8-)

...polaci kolem osmdesáti až devadesáti se objevují hodně často v úlovcích, letos jich je požehnaně..ještě nejsou vytření, tak aktivně loví ty největší kousci...

když halík tak žádný podmírák ale hezká "placka"...12,5kg ujde..

Márovi, Radkovi a spol. přeji pohodovou cestu, krásné zážitky a hodně krásných ryb na Hitře v Dolmsundetu od EDENu . :-P

...stejná parta jako včera, dneska placka o chlup větší 122cm/24kg..

desetikilový mníček...

..a klasika letošní sezony: pěkný polak..:)

Honzo, gratulace lovcům, krásné ryby. V jakých hloubkách byli uloveny?:-|

Čendo a co Vy jak jste na tom?:-|

Čendo to je pěkný,ale pro mně je důležitější jestli jsi na něj něco chytil.My odjíždíme ve středu,tak ještě podej nějaké info.

[citace]honza dufek napsal:

...polaci kolem osmdesáti až devadesáti se objevují hodně často v úlovcích, letos jich je požehnaně..ještě nejsou vytření, tak aktivně loví ty největší kousci...[/citace] Moc pěkný,v pátek tam jsme kousek od vás,tak jsem zvědav.Jsem připraven jako nikdy předtím.

My jsme po dobré večeři,pekli jsme kachny.Dnešek jsme vypustili,máme nachytáno tak už máme téměř sbaleno.Včera mi dali kolegové košem.Užil jsem rybolovu a do jedenácti filetoval.Ostatní lodě myslím mají také splněno.Až na ty mimina jedinců rybářů se z mého pohledu první turnus vydařil.Zítra odjíždíme a přijedou další blázni.

Nic za pochlubení jsem nechytil.Největší byl dorš asi 90 cm polaci 70-85 cm.Byl jsem ukotvený na známém místě 5 minut od kempu.Dvě bedny polaků,jedna obecných.Fungoval Hartyho černý ďábel a power vorms od Berkley.Vše v hloubce od 5 do 20 metrů.Na mníky,štikáče a makrely přijedeme v září s Milanem.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.