Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

[citace]cenda napsal: Info pro Kulíka a ostatní zájemce o dění v kempu Dolmdundet.

Místo původní filetárny a domku s mrazáky vyrostou nové apartmány.Filetárna na tancování polky sice není, ale pro filetující dost místa,dostatek světla,hadic s rozprašovači a silná tlaková myčka na mytí beden a úklid filetárny.

Dnes trochu foukalo,přesto vyjely všechny lodě.Včerejší den byl na úlovky úspěšnější.

Včera se chytli dva halibuti asi 95 cm.

Kolega odpoledne chytl devadesátku polaka.Mníky jsme ještě nezkusili,zatím se věnujeme přívlači na gumy. [/citace]

Díky za info,v úterý jsme tam....

Jsou už polaci na mělkčinách,nebo ještě na hloubce?

Ti naši jsou z mělčin.Mám ale takový pocit,že mořských trav,hlavně na plotnách je každým rokem méně.Hlavně v návěrtných lokalitách.Hloubky jsme ještě nezkoušeli a na "protější" břeh chceme jet zítra.Dnes jsme to vzdali.

To: mara45 - Máro doufám, že se budeme v té nové filetárně přetlačovat, už se nemůžu dočkat ;-)Jestli jedeš busem tak se v neděli večer potkáme.

Pěkný ryby chlapi, paráda:-P

:-) Krásný polky..8-)

..fotky z GoPro, takže nic moc, ale.....8 kg kočičák stojí za to..:)

..desítka obecná...

No Mara spol. to u Edenu příští týden řádně prozkoumají a dají vědět. To budeme vědět I do čeho nejvíc kousaly včetně barev. Čendo co se týká trav tak je pravdou, že na některých místech mizí a na jiných se objevuje, jakoby se stěhovaly. Zjišťuji to každý rok, protože prošmejdíme kde jaká místa na plotnách a okolí.

Krásné ryby, gratulace lovcům a poděkování všem co nás čekatele informují.:-P

[citace]Oli napsal: To: mara45 - Máro doufám, že se budeme v té nové filetárně přetlačovat, už se nemůžu dočkat Jestli jedeš busem tak se v neděli večer potkáme.[/citace]

...joo jedem busem,ani nevím v kolik je odjezd...

Čendo, díky. Přeji hodně krásných ryb a těším se na další informace. Ten úspěšný kolega byl Martin?:-)

[citace]mara45 napsal:

...joo jedem busem,ani nevím v kolik je odjezd...[/citace]

V 19:00 hod odrážíme ;-)

[citace]Oli napsal: mara45 napsal:

...joo jedem busem,ani nevím v kolik je odjezd...

V 19:00 hod odrážíme [/citace]

Letos nějak nestíhám,tak teprve zítra jedu nakoupit a začínám balit.

Tak v neděli u busu ahoj....

Dnešní den opět nepříjemně silný vítr od Froya.Někdo nachytal,někdo méně.Dnes obecné a polaci.Největší na naší lodi dvě 82.Polaci 100% nevytření,některé obecné také.V předešlých dnech jsem střídal jednu nástahu za druhou,dnes jsem odchytal celý den s jedním pilkříkem od Hartyho.Předpověď na další dny je slibná,vítr se uklidní.Voda má 7 C.

To kulík: Honzo,Martin to nebyl,ten je aktivní v kempu.Chytl ho Milanův brácha.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!