Hasvik, NO
temperature icon -7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Hitra-Grefsnesvagen

Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.

Odpovědět

Honzo jasné přijeď to je super.Chceme to udělat 2hod před kulminaci přílivu bude start.Akorát nemůžu ted zjistit v kolik to je:-(podívaš se prosím tě?

Květuško máme i tři ceny pro ženy, tak se můžeš zúčastnit :-Dpovolíme ti lov na vašem rybníčku v borku:-D:-D

Díky ale i my pořádáme příští sobotu závod pouze pro ženy nerybářky. Je to jednou v roce a o zábavu není nouze. Nechybí občerstvení a mohutné fandění manželů rybářů. :-D:-D

Pavle, dobrá věc, držím palce ať to vyjde nad očekávání.:-P

Pavle,já mám v jezírku rybičky,nemůžu se taky zúčastnit?Byla by cena i pro mně?:-D .Jinak přeju lepší počasí a hodně ryb.Pozdravuj posádku.

[citace]jigin1 napsal:

Zítra má foukat taky,tak jsme se rozhodli zorganizovať 1.ČeskoSlovenské mistrovství v lovu ryb z mola.startovné 25czk nebo 1Eu.... propozice:délka závodu 2hodiny za každého počasí.hodnotí se největší ryba,největší počet ryb,a první chycena ryba..bude spousta cen a ohromná sranda.organizační štáb už je zvolen a jěště musíme sehnat občerstvovací odíl. všichni chtejí závoditbude ON Line reportáž...jěště podle přílivu zvolit čas závodů a prča je na světě[/citace]

Tak na to se těším!

dobré ráno přátelé,to jsem ani nemyslel jaký ohlas spůsobí naše závody:-Dregistrace na závody bude od 15hod a samotný závod pak od 16.00 do 18.00...čas jsme zvolily podle kulminace přílivu,protože vtom čase najíždí do zátoky spousta ryb.Svou návštěvou nás poctí Honza Dufek na co se všishni těšíme.jJe tady hezké kongresové centrum a už včera jsme dělali přednášku o polacích.Supr to skracuje čas čekání...Honzo taky slíbil že udělá klukům přednášku o lovu štikounu a mníku..paráda:-)

jigin1: To se poznají rybáři každým coulem... Pozdravuj Stacha od Lukáše...

dík pozdravím jěště chrápe..

to je mu podobný...

Rackové zaujali aerodinamickou polohu:-S víte co to znamaná:-Spohled na závodní trať mola jsou v celkové délce cca 200m jsou tady 4.

Jedna pro vzpomínku na slunný den...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Sim napsal: Dnes vyrazil nás delegát...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!