Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
I na mníčka se dostalo. Sice není XXL, ale i devadesát potěší ;-)
Odpovědět
V Norsku je prej prohibice. Se podívejte na toho vochmelku :-D:-D:-D
Odpovědět
Copa foukat.Pršet má až do třináctého a teploty také nic moc.Ale co.Norsko je Norsko.Už abych tam s Renčou byl.:-)
Odpovědět
dnes jsme jeli na doraz všichni. už fouká tak se každý snažil využít co se dalo.:-SJá jsem zaučoval nováčky, tak jsem si moc nezachytal;-)ale výsledek byl hezký..Juraja neskutočně potěšila teměř metrová obecňačka...
Odpovědět
Krásné ryby, blahopřání.:-|
Pavle a kde jsou polaci? Je dost studená voda a tak budou asi hlouběji na zlomech.:-?
Odpovědět
Honzíku přesně... na mělčinách jsou v noci a přez den na hranách a v příboji...včera jsem se jimm nevěnoval:-(musel jsem naučit nováčky naučit zvládat loď na mělčinách a veškerou bezpečnost kolem toho...Jak sleduješ tak začalo foukat,tak budu zbírat fotky a postupně dávat sem..
Odpovědět
Aquantic Team má za úlohu nejen chytat a testovat,ale i učit nováčky a pomoct komu se dá :-)proto zatím tolik neznámích lidí kolem nás:-D:-D
Odpovědět
letos sem nebudu dávat fotky s filetárny,jen v případě zajimavého úlovku.Je to všude stejný a nejhežščí fotka je hned přímo po ulovení...co se týka polaků je jich potřeba hledat.Nejsou jěště dotřený...je to všechno opožděné o několik týdnu a ani potěr nikde nevidět:-(
Odpovědět
Takové krásné obecňačky se nachází na Hitře v podání Radka.
Odpovědět
Sim napsal: Dnes vyrazil...