Hasvik, NO
temperature icon -4°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon 5°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Hitra-Grefsnesvagen

Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.

Odpovědět

I na mníčka se dostalo. Sice není XXL, ale i devadesát potěší ;-)

V Norsku je prej prohibice. Se podívejte na toho vochmelku :-D:-D:-D

Mlaďas měl velkou radost z každé rybky:-)

Nejčastější velikost polaků

Rozběh byl dobrý a ted se všichni modlíme za počasí...

Pavliku,

Koukám na počasí, ale má nějak foukat:-(

Copa foukat.Pršet má až do třináctého a teploty také nic moc.Ale co.Norsko je Norsko.Už abych tam s Renčou byl.:-)

dnes jsme jeli na doraz všichni. už fouká tak se každý snažil využít co se dalo.:-SJá jsem zaučoval nováčky, tak jsem si moc nezachytal;-)ale výsledek byl hezký..Juraja neskutočně potěšila teměř metrová obecňačka...

a jěště dvě sestry k ní

Krásné ryby, blahopřání.:-|

Pavle a kde jsou polaci? Je dost studená voda a tak budou asi hlouběji na zlomech.:-?

Honzíku přesně... na mělčinách jsou v noci a přez den na hranách a v příboji...včera jsem se jimm nevěnoval:-(musel jsem naučit nováčky naučit zvládat loď na mělčinách a veškerou bezpečnost kolem toho...Jak sleduješ tak začalo foukat,tak budu zbírat fotky a postupně dávat sem..

bojová porada přímo na vodě...

Aquantic Team má za úlohu nejen chytat a testovat,ale i učit nováčky a pomoct komu se dá :-)proto zatím tolik neznámích lidí kolem nás:-D:-D

letos sem nebudu dávat fotky s filetárny,jen v případě zajimavého úlovku.Je to všude stejný a nejhežščí fotka je hned přímo po ulovení...co se týka polaků je jich potřeba hledat.Nejsou jěště dotřený...je to všechno opožděné o několik týdnu a ani potěr nikde nevidět:-(

Takové krásné obecňačky se nachází na Hitře v podání Radka.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!