polak801 napsal: Ahoj přátelé. Když si tak pročítám některé příspěvky, musím reagovat. Přispivatel Jindřich je jen velká huba. Fotit se s cizí rybou je ubohost. Možná že je dobrý teoretik, ale praxe je úplně jiná. poznal jsem ho podle fotografie, nikdy nic moc nechytil, ale dokáže o svých výsledcích krásně lhát. Další co se mi nelíbí je dát na stránky neštěstí jiných, viz Péťův suvenýr. Doufám, že se chytí za nos a přestane se vytahovat a radit jiným. To si můžete přečíst v literatuře co on dává za své zážitky.
Nevím kdo jsi a proč se o mě otíráš.Bylo by přinejmenším vhodné sem dát svoji fotografii.Někde jsme se setkali a lovili spolu že máš o mě tyto informace?A co je špatného na suvenýru v podobě poškozeného lodního šroubu?To ho měl hodit do kontajneru? Vše je pojištěno a hlavně se na moři nic víc nestalo což považuji naopak za štěstí.Lodních šroubů se poškodí mnohem více a při troše nepozornosti se to může přihodit každému.Také nechápu větu nikdy nic moc nechytil.Limit je patnáct kilogramů a ten si vozím vždy;-)