Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj Pavle.Koukám že vám to docela jde.Pěkné ryby.Tak ať se vám všem daří.:-)
Odpovědět
Pavle, díky za informace a krásné obrázky. Držím Vám všem palce a ať přeje počasí.:-P
Já vyrážím na Averoy ve čtvrtek ráno.:-P
Odpovědět
Honzíku,taky Vám přeji pohodovou a bezpečnou cestu, a hlavně hezké rybářske zážitky...
Odpovědět
Maška, musím švagra pochváliť...patria medzi najuspešnejšie posádky akurát zabúdajú fotit..a stal se sneho pravý morský vlk:-Dakurát idú na more a smejeme sa,lebo ako máme všetci rovnaké veci,tak tie svoje nemože nikto nájsť.pekný chaos:-D:-D:-Dpre predstavu nás je 9 na apartmáne...:-D
Odpovědět
poznatky z nočního rybolov se dají zhrnout do pár vět..polaky bylo potřeba hledat ale na osvětčených místech se dali nachytat...Já jsem je chytal na zeleného Flashjiga a fluozelenou Orku.Top nástrahy dněšní noci:-)

Odpovědět
denní nástrahy do driftu je to jako fíídrovat:-Djenom spustit a držet..

Odpovědět
ranní probuzení...nenechte se splést sluníčkem...ty olověné mraky co nevidíte nevěští nic dobrého:-S:-S ale předpověď na dněšek je docela příznivá tak uvidíme.jdu vzbudit bandu a zavelím na odjezd na moře:-D to bude zas keců:-D:-D:-D

Odpovědět
Ahoj Pavlíku ty nezklameš. Díky za tipy a rady vždy se podělíš s ostatními. Na ty modré ZOOMY s torpédy jdou spíš obecňačky nebo polaci. Umožňuje vám počasí vyjíždět na volné moře? Ať se vám daří už se Milošem taky těšíme a zatím med točíme. Čau Jirka
Odpovědět
Není času na reporty, ale zítra má foukat, tak bude více času.Jedeme na ně, tak snad bude co fotit...
Odpovědět
Norské vody čekají
Napište nám a ozveme se vám do 24 hodin.