Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj Pavle.Koukám že vám to docela jde.Pěkné ryby.Tak ať se vám všem daří.:-)
Odpovědět
Pavle, díky za informace a krásné obrázky. Držím Vám všem palce a ať přeje počasí.:-P
Já vyrážím na Averoy ve čtvrtek ráno.:-P
Odpovědět
Honzíku,taky Vám přeji pohodovou a bezpečnou cestu, a hlavně hezké rybářske zážitky...
Odpovědět
Maška, musím švagra pochváliť...patria medzi najuspešnejšie posádky akurát zabúdajú fotit..a stal se sneho pravý morský vlk:-Dakurát idú na more a smejeme sa,lebo ako máme všetci rovnaké veci,tak tie svoje nemože nikto nájsť.pekný chaos:-D:-D:-Dpre predstavu nás je 9 na apartmáne...:-D
Odpovědět
poznatky z nočního rybolov se dají zhrnout do pár vět..polaky bylo potřeba hledat ale na osvětčených místech se dali nachytat...Já jsem je chytal na zeleného Flashjiga a fluozelenou Orku.Top nástrahy dněšní noci:-)
Odpovědět
denní nástrahy do driftu je to jako fíídrovat:-Djenom spustit a držet..
Odpovědět
ranní probuzení...nenechte se splést sluníčkem...ty olověné mraky co nevidíte nevěští nic dobrého:-S:-S ale předpověď na dněšek je docela příznivá tak uvidíme.jdu vzbudit bandu a zavelím na odjezd na moře:-D to bude zas keců:-D:-D:-D
Odpovědět
Ahoj Pavlíku ty nezklameš. Díky za tipy a rady vždy se podělíš s ostatními. Na ty modré ZOOMY s torpédy jdou spíš obecňačky nebo polaci. Umožňuje vám počasí vyjíždět na volné moře? Ať se vám daří už se Milošem taky těšíme a zatím med točíme. Čau Jirka
Odpovědět
Není času na reporty, ale zítra má foukat, tak bude více času.Jedeme na ně, tak snad bude co fotit...
Odpovědět