Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Brácho daj info aj okolo Peťovej pertie vieš že čakám na každú správu
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
Máte s sebou Salmona, nebo se někde nalil a zabloudil [/citace]
Ahoj!
Jasně, že jsme tady a řídíme se heslem: Kdo neglgá, nechytá!!!:-D:-D:-D
Ale teď vážně. Jiggin to popsal za mě docela přesně.
My jsme posádka jen jedné lodi ve složení já, Radek123 a jeho 11tiletý synátor. Ryb je tu dost, ale zatím jsme nechytili žádnou XXL:-( Vyjeli jsme až odpoledne, kdy přestalo pršet (hlavně kvůli mladýmu) a zachytali jsme si parádně!
Dovezli jsme cca. 25 kg ryb, ale taky žádné giganty. Většina kolem 65cm. Jinak spousta malých obecňaček, které by šly použít do jídla "treska v rohlíku" :-D:-D:-D
Dneska se pokusíme o něco lepšího a hlavně začneme fotit ;-)
Máme docela zpoždění, ale bylo zapotřebí dospat cestu a noční lov.
Tak večer nebo v noci snad už i s fotkama;-)
PS: včera jen lehká vláčka pro pobavení a šlo to jak na ZOOMy, tak i na RELAX twistry většinou oranžové, fialové nebo žluto červené barvy
Odpovědět
2Salamon. On žije. Přeji rybu o velikosti XXL.Pokud ne, tak opičí stejné velikosti :-D
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
2Salamon. On žije. Přeji rybu o velikosti XXL.Pokud ne, tak opičí stejné velikosti [/citace]
A to jsem Ti chtěl dát poděkování :-D:-D:-D
Jdeme na ně! Tak raději tu rybu, než vopici 8-O
Odpovědět
Pavlíku, tak vidíš, i Maška chce informace, takže žádné jen "klucí" ale i my holky jsme načekané na zprávy. Jinak se mějte krásně, počasí ať se lepší a ryby čím dál tím větší. Zdravím celou partu a speciálně Petra.
:-P:-P:-P
Odpovědět
To Salmon:
Držím palce ať se daří, hlavně klidný počasí a na tom novém prutu vyhraném ve Spálově pořádnou rybu:-P
Odpovědět
Salmon - no, konečně jsi se ozval - víš že zítra už taky frčím, tak to info je přínosné i pro nás -Jostoleňáky....;-) Teď jsi ve stejné situaci, jako jsem byl já, když jsi byl s klukem, tak si to užijte! Doufám že vás bude mladej taky tak cvičit jako i nás vyučil Adámek....:-D
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
Klucíí,hlásime bezproblémový příjezd do grefsnu a máme za sebou i dvě hoďky rybařiny...ryby jdou naplno a na první hod parádni torpédo 84cm.chytali nám fialový barvy ale na moc pomalé vedení.Byl docela silnej drift a stačilo spustit a držet.jsou v hloubkách do 20m.. [/citace]
porad to vsem rikam pomalu s červy, hodne pomalu. :-D:-D
Odpovědět
Hyse má pravdu. Stačí nahodit a čekat jako na kapra.:-D
Fakt to tak funguje. :-P
Odpovědět
dnes se docela povedl a všechny posádky nachytaly slušné ryby..ze začátku jsme se nemohli trefit do polaků , večer se to zlomilo a pár hezkých ryb jsme chytli.
Odpovědět
zajimavostí je ,že se chytá spousta nádherných chaluhových obecnačiek...:-P
Odpovědět