Hasvik, NO
temperature icon -5°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon 5°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Hitra-Grefsnesvagen

Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.

Odpovědět

[citace]jigin1 napsal:

Eren to se potkáme, taky za 3[/citace] Pájo-salát super ,volal jsem ti a asi jsi byl v práci.Jo a naháněl jsem tě v CHebu a prý jsi si prohodil šichtu.Tak šŤastnou cestu.Pozor na silnici,my jsme zastavili na sváču a v protisměru dodávka to narvala do stojícího náklaďáku u krajnice.-málem jsem si nadělal jaká to byla prda.

Jindrich[/b] napsal: Ode dneška to máme za 30.[/citace]

Ahoj Jindro, my dnes za 20, zřejmě se tam budeme střídat :-)))

Pavle, Péťo a Kulíku, přeji příjemnou cestu a moře krásných zážitků. Já ještě musím vydržet celé léto.

:-D:-D

Květo, děkuji. Budeme dělat co nám počasí dovolí.:-P

No musíte se činit Květa Vás určitě sleduje z chaty:-P

[citace]pp napsal:

No musíte se činit Květa Vás určitě sleduje z chaty[/citace]

No to si piš, že sleduji dění denně. Budeš-li mít chvilku tak se zastavte, budeme se těšit spolu.

:-P:-P:-P:-P

Ahoj kluci.Přejeme vám příjemnou cestu a spoustu úlovků.:-):-):-)

[citace]VenaS. napsal: S kým tam jedeš?

Jindrich napsal: Ode dneška to máme za 30.

Ahoj Jindro, my dnes za 20, zřejmě se tam budeme střídat ))[/citace]

Posádka zo Zvolena už vyrazila,smer Praha....

[citace]Maska napsal:

Posádka zo Zvolena už vyrazila,smer Praha....[/citace]

Želáme jej členom príjemnú a bezproblémovú cestu, požehnané dary sv. Petra a šťastný návrat. Očakávam reporty. Ďalšia Zvolenská posádka to má dnes za 7;-)

Jiginovi,jeho partě a ostatním v zájezdu přeji pěkné úlovky a hlavně hezkou dovolenou.V předpovědi počasí nemají jasno ani Norové.Každopádně ať je příznivé.

Klucíí,hlásime bezproblémový příjezd do grefsnu a máme za sebou i dvě hoďky rybařiny...ryby jdou naplno a na první hod parádni torpédo 84cm.chytali nám fialový barvy ale na moc pomalé vedení.Byl docela silnej drift a stačilo spustit a držet.jsou v hloubkách do 20m..

na první hod docela hezká ryba:-P

Potěšujíci je že všichni polaci co jsme přivezli byli vytřený.Lukášovi to taky hezky chytalo...

venku chčije a znovu vyjedeme kolem 21h...Ostatné posádky Aquantic teamu jěště bojují s počasím na vodě tak jsem zvědavý co nachytají..

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....