Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zítra odjíždím s dalším turnusem. Chlapci pro samé chytání nemají čas psát do diskuze, nebo tam mám chlapy co nejsou žádní dopisovatelé....:-D
Odpovědět
[citace]Tom-Hitra napsal:
Ahoj zítra odjíždím s dalším turnusem. Chlapci pro samé chytání nemají čas psát do diskuze, nebo tam mám chlapy co nejsou žádní dopisovatelé....[/citace]
Tak budeme spoléhat na tebe :-)
Odpovědět
Ahoj, zdravím z Grefsnesvagenu. Dnes nám hodně fouká, tak sedíme na baráku. Včera skoro všichni nachytali polaky a obecňačky. Vše na mělčinách do patnácti metrů. Zítra bude líp, tak se všichni vyzbrojují malými nastrahami. Tomáš
Odpovědět
Dnes se zadařilo, kamarád Jarda chytil halíka 115 cm na mělčině, asistoval mu Michal Urbančík. Jinaka jdou krásně polaci v příbojích.
Odpovědět
[citace]Tom-Hitra napsal:
Dnes se zadařilo, kamarád Jarda chytil halíka 115 cm na mělčině, asistoval mu Michal Urbančík. Jinaka jdou krásně polaci v příbojích.[/citace]
Blahopřeji lovci, měl štěstí, že měl s sebou Michala, Michal umí dobře asistovat ;-)
Odpovědět
[citace]Jindrich napsal:
Ode dneška to máme za 30.[/citace]
Za 3 :-D:-D:-D
Odpovědět
Jo za 3O už se taky těším. Pěknej halík snad budu mít někdy také štěstí.:-P:-P
Odpovědět
Pavle, tak Ti přeji klidnou cestu a hodně moc krásných zážitků a ryb.:-P
Já to mám za 10.:-P
Odpovědět
Pavliku, doufám, že bude hodně fotek8-)
A ne, že nám to vychytáš já ještě za moc:-(, ale zase pak s Tvojí partou:-)
Hlavně dobrou cestu
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
Eren to se potkáme, taky za 3[/citace]
Už jsme se tam potkali loni :-D
Jezdívám s Michalem.
Odpovědět
Sim napsal: Dnes vyrazil...