Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
No to nevadí, hlavně, že ostatních ryb je dost. Důležitý je zážitek :-D
Odpovědět
Ahoj Jindro, sice se neopalujeme jako vy, ale chytání není špatný. Trefili jsme zajímavej flíček kousek od sádek, kterej se nám vyplatil už v minulých letech. Dnes tam na mě čekal metrovej rejnok a nějakej mníček
Odpovědět
Jinak docela dobrý, chytlo se dost halibutů (tuším že 4), vozej se mníci a celkem velký doršky. Zatím největší je keller 107cm
Odpovědět
Tak to jsou dobré informace.Hlavně že jdou ryby.:-)
Odpovědět
Toho rejnoka je škoda,maso není vůbec chutné, takže si lovec moc nešmákne.
Odpovědět
Ahoj, zdravím Grefsnesvagen, vidím, že ryby pořád berou, jakov minulém turnusu. Co pollaci? V minulim termínu jsme vozili pokaždé skoro dvě bedny. Jezdili jsme na ně k trojnožce, kde jsou zlomy z 5 m na 15 m a chaluhy. Chce to malé nástrahy 5-7 cm a malé jigy 7g, nebo tam jsou 15 g. Petr Vám poradí. Ať se daří. Tomáš
Odpovědět
mám sbaleno a už bych i nejraději navázal vláčák, jak se nemůžu dočkat :-) hlavně nám to tam nesplašte ať to vydrží brát
v pondělí jedééém 8-)
Odpovědět
Petr1K:
Nám se zase nechce domu, čím déle vy budete v ČR, tím déle mi budeme tady :-D zase to utíká rychle jako prase :-(
Odpovědět
[citace]gruvearbeider napsal:
Toho rejnoka je škoda,maso není vůbec chutné, takže si lovec moc nešmákne.[/citace][citace]gruvearbeider napsal:
Toho rejnoka je škoda,maso není vůbec chutné, takže si lovec moc nešmákne.[/citace]
Taky si to myslím :-x
Odpovědět
Dobrý nápad s tou preparací a dle mého se jedná o samce. Také souhlas s tím, že maso nic moc a navíc, když stahne "křídla" zbudou jen "papírové filety".
Odpovědět
Ahoj přátelé. Když si tak pročítám některé příspěvky, musím reagovat. Přispivatel Jindřich je jen velká huba. Fotit se s cizí rybou je ubohost. Možná že je dobrý teoretik, ale praxe je úplně jiná. poznal jsem ho podle fotografie, nikdy nic moc nechytil, ale dokáže o svých výsledcích krásně lhát. Další co se mi nelíbí je dát na stránky neštěstí jiných, viz Péťův suvenýr. Doufám, že se chytí za nos a přestane se vytahovat a radit jiným. To si můžete přečíst v literatuře co on dává za své zážitky.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...