Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Radku snažíme se co to jde...má se pokazit počasí a to pomúže polakům.Proto jsem musel využít tyto dni na mníkováni...testovali jsme nové pruty tak jsme měli určité závazky...:-)
Odpovědět
takováto rybyčka se povedla ze 150m....obecnačka 115cm a 14kg...
Odpovědět
Pájo ,trošku horší počasí je ideální.Takže se těším na zítřejší report.
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
polaky brali standardně,pořád hledáme klacky no zatím je to bída...standardů 60-70 je docela hodně[/citace] Polaci tam jsou ,tak možná by to chtělo větší hloubky.Ale ono to přijde. Kdyby si chytil první den metrového,tak by tě to nebavilo.Držím palce a prubni pilk.
Odpovědět
dnes byl poseidon milostivý ke všem,posledná parta zakončila exkluzívně...tři mníky kolem 140 nej 145...hezké kelery prostě paráda..
Odpovědět
Pavle, krásné fotky a ještě hezčí ryby. My už dnes poslední den a zítra odjezd. Krásně jsme si zachytali hafo polaků a to i díky Tobě, lépe řečeno, Tvým výrobkům fungují skvěle. Hezký pobyt a hodně ryb. :-P
Odpovědět
Honzo štastnou cestu přeji,jsem rád ,že jste si to užili...
Odpovědět
Pavle, děkujeme a možná mám několik poznatků, které s Tebou rád proberu.
Odpovědět
těším se na setkání....jedem ted mezi ostrůvky má se pořádně rozfoukat.budu testovat zas něco staro nového ,tak budu podávat zprávy.zajimavé je že to co platilo v červnu ted je uplně jinak...v podstatě co polak to jiná nástraha...všude je neskutečně potěru,takové množství jsem tady jěště neviděl:-|
Odpovědět