Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Hitra-Grefsnesvagen

Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.

Odpovědět

Omlouvám, se nějak se nám nedaří uložit fotky.

To je škoda .Tak nečekám a jdu spát.Snad přijdete na to kde je zakopanej pes.:-x

Ahoj kluci ať se daří.:-)

Přeji dobré ráno:-) po krátke noci pohled na oblohu docela těší..je mírně pod mrakem a za chvíli jedem polakovat.Unava z cesty je prič tak hrrrr na ně....

v kempu to už žije a většina posádek je už na odjezdu...

Ahoj chlepci,

Tak ať se daří a hlavně podávejte info:-P

Ahoj kluci, však vy jistě nachytáte, hlavně aby jste mohli jezdit. Těším se na průběžné info a jaké nástrahy jste použili. Petrův zdar Jirka.

tak dnes to bylo docela zajimavý,ráno jsme jěště plnily sponzorské povinosti a povedla se roura:-D126cm

Když jsem vytáhl tohle at si každý udělá svúj názor co to je,tak jsme hloubky opustily a jeli polakovat....:-Dpodle mně mi poseidon pověsil p..u....jaký měl stím úmysl nevím:-D:-D:-D:-D

Ahoj Pavle,pro začátek hodně vysoká laťka.Nádherná ryba,přeji Vám hodně dalších úlovků a podělte se o radost s náma,co musíme vydělávat na to,abychom mohli navštívit norské fjordy v roce 2015.

Ahoj švagor, nie je to zlé, dúfam že pôjdu aj makrely....Peter.

polaky brali standardně,pořád hledáme klacky no zatím je to bída...standardů 60-70 je docela hodně

Partákovi Vaškovy to taky šlo dobře...

Peto makrel je všade vela a sú party, ktoré priniesli cez 100kg makrel..:-S

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!