Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
To je škoda .Tak nečekám a jdu spát.Snad přijdete na to kde je zakopanej pes.:-x
Odpovědět
Přeji dobré ráno:-) po krátke noci pohled na oblohu docela těší..je mírně pod mrakem a za chvíli jedem polakovat.Unava z cesty je prič tak hrrrr na ně....
Odpovědět
Ahoj kluci, však vy jistě nachytáte, hlavně aby jste mohli jezdit. Těším se na průběžné info a jaké nástrahy jste použili. Petrův zdar Jirka.
Odpovědět
tak dnes to bylo docela zajimavý,ráno jsme jěště plnily sponzorské povinosti a povedla se roura:-D126cm
Odpovědět
Když jsem vytáhl tohle at si každý udělá svúj názor co to je,tak jsme hloubky opustily a jeli polakovat....:-Dpodle mně mi poseidon pověsil p..u....jaký měl stím úmysl nevím:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Ahoj Pavle,pro začátek hodně vysoká laťka.Nádherná ryba,přeji Vám hodně dalších úlovků a podělte se o radost s náma,co musíme vydělávat na to,abychom mohli navštívit norské fjordy v roce 2015.
Odpovědět
Ahoj švagor, nie je to zlé, dúfam že pôjdu aj makrely....Peter.
Odpovědět
polaky brali standardně,pořád hledáme klacky no zatím je to bída...standardů 60-70 je docela hodně
Odpovědět
Peto makrel je všade vela a sú party, ktoré priniesli cez 100kg makrel..:-S
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...