Hasvik, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 23°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Hitra-Grefsnesvagen

Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.

Odpovědět

Úspěšné Jiginovi flashjigy!

červené flashjigy a Miloš = vražedná kombinace

:-D:-D:-D:-D:-D:-D Grefsnesvagen spí?

Teď tam nikdo není až koncem srpna.

Miloš to je vražedná kombinace sám o sobě:-D

Ahoj všichni spříznění rybáři. Jsem v Recku ale myšlenkou sále v Grefsnesvagenu.Tady jsem si chytil největší rybu 18 cm. Prostě nuda.:-(:-E

Mrož leží v Řecku a potí se na pláži, Grefsnesvagenu máme skupinu Honzíka Šustra, který hlásí, že dnes fouká, ale zítra má být dobré počasí, tak brousí trojáky.

Pro mroze je počasí v Recku nevyhovující, musí vydržet ještě tři týny a taky nabrousí háky.

:-)

Tak a je to tady. Dnes je pondělí a v pátek mizíme do Norska na oblíbenou Hitru.

po delší odmlce se hlásim na tomhle bojišti:-Dmáme to za pár a příprava je v plném proudu...Aquantic tam se znovu zaměří na lov polaků a opět se bude zkoušet něco nového ,tak snad něco z toho kápne:-D:-D

aquantic team v červnu 2014

Ahoooj hlásime se z grefsnu:-)cesta v pohodičke, akorát po příjezdu jsme si mysleli že jsme v Řecku:-Dazúro obloha a teplota ku třicitce....co ktomu dodat...:-SV poledne jsme vyjeli na moře a bylo to jak na rybníku,bez jedinej vlnky...polaci samozřejmě nás měli na háku,tak se party podělily co se bude zkoušet...hloubky jsem zkoušel ja s Vaškem avpodstate co náhod to mník no ale jen brosmy:-Sod 100m byly všude....tak jak jsem skončil s kabelem v červnu, tak jsem ted začal :-Szapomněl se na chajdě a tak jsem rúčo tahal 150m hloubky..V podvečer při návratu se povedlo i pár polaků ale nic co by stálo za zmínku.Uvidíme zítra snad foukne a zatáhne se...jinak to bude bída...co je zajimavé nechytli jme ani jednu obecnačku,jsem zvědav kde kempují:-D:-Dtak zítra toho bude více.....

brosmy byli slušné...no uvidíme jak jsou natom s červama...

No Pájo ,tak to teda koukám ,tady 12 stupňů a prší a prší.Počasí teda není ideální,ale lepší než ta slota u nás.A Brosma není taky špatná-třeba na rizoto. Polaci začali ládovat,tak koukej máknout ať se za daří nějakej kousek co bude stát za řeč a foto.Držím palce.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.