Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra-Grefsnesvagen

Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.

Odpovědět

[citace]Petr1K napsal: chlapy, držím Vám palce a nezapomeňte sem dávat příspěvky ![/citace]Tak já už jsem doma.Teď je to na ostatních:-D

Úspěšné ZOOMY.

jindrich: Zase jeden takovej, co pořád provokuje se Zoomama.:-x

Já neprovokuji.Já těm nástrahám vůbec nevěřil a když jsem je od kluků kupoval tak jsem jim to říkal.Jen jsem je zkusil a oni skutečně fungují.Je potřeba tuto nástrahu jinak vodit a úspěch se dostaví.Samozřejmě jsem lovil i na jiné osvědčené nástrahy a to ve větší míře ale přesto jsem byl mile překvapen.Negativum je to,že po záběru dochází k častému většímu poškození než třeba u twisterů což je dáno strukturou nástrahy a tím k vyšší spotřebě nástrah.Pro mě se jedná jen o další doplňkovou funkční nástrahu.

mají je kluci skladem?

v jaké hloubce jsou účinné?

jen dno nebo i sloupec?

jaká je vhodná hlavička?

kde jste byli úspěšný?

dík

Také tam jedu 19.6.

[citace]Petr1K napsal: mají je kluci skladem?

jen dno nebo i sloupec?

jaká je vhodná hlavička?

kde jste byli úspěšný?

dík[/citace]Jestli je mají skladem nevím to se musíš zeptat ZERPA.Ta nástraha se vede jako při běžném vláčení,takže ode dna přes sloupec.Jen není třeba spěchat a občasným krátkým pohybem ji zatraktivnit.Hlavičky jsem používal červené také koupené od kluků.

[citace]pp napsal: Také tam jedu 19.6.[/citace]To už ti uteče jako voda. A ten pobyt tam bohužel také.:-?

[citace]Petr1K napsal: mají je kluci skladem?

jen dno nebo i sloupec?

jaká je vhodná hlavička?

kde jste byli úspěšný?

dík[/citace]Nalistuj si zpět na stranu tři.Lovná místa jsem tam popsal.

[citace]Jindrich napsal:

Petr1K napsal: mají je kluci skladem?

jen dno nebo i sloupec?

jaká je vhodná hlavička?

kde jste byli úspěšný?

díkJestli je mají skladem nevím to se musíš zeptat ZERPA.Ta nástraha se vede jako při běžném vláčení,takže ode dna přes sloupec.Jen není třeba spěchat a občasným krátkým pohybem ji zatraktivnit.Hlavičky jsem používal červené také koupené od kluků.[/citace]

mají

http://www.rybarskepotreby-zerp.cz/e-shop/

Tak jsme si včera pěkně zachytali. Sice foukalo takže drifty byly poměrně rychlé, ale dalo se to zvládnout. Musel se člověk schovávat za nějakým šutrem. V podstatě na každym místě to bylo co drift to ryba nebo alespoň slušnej záběr. ZOOMy nebo středně dlouhý twistery v tmavý barvě fungujou báječně. Pilkr jsme namočili jen aby nejel domu fungl novej... Žádnej velkej úspěch na to nebyl. Drtivou většinu času trávíme v hloubce od 5 do 20 metrů. Pokus na maso ve 180 metrech byla akorát dřina a mníček 62 cm:-D

Loko

Koukám, že ryby jsou, ale makrely asi žádný viď?

Budeme Vás střídat 19 odjíždíme. Tak zatim mnoho zdaru

Pavel

makrely tady chytli kluci prý velice náhodně, našli je mezi kelerama. To byl zatím jediný výskyt z našeho turnusu, mi viděli makrelu jen na filetárně v atlasu ryb:-D

Ahoj Loko změna počasí je evidentně k lepšímu.Pěkný úlovek.:-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!