Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Hitra-Grefsnesvagen

Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.

Odpovědět

Jindro, koukam že se vám dovolená povedla... hezké fotky.uděláme sraz a pokecáme...jinek všem Jindřichům přeji k dněšnímu svátku spousta záběrů nejenom těch rybářskych...:-D

Tak to já se přidám k Pavlovi a také si dovolím přát zdraví, štěstí a hodně úspěchů a to i rybářských.:-P

Mroz: Svatá pravda, největší úlovek si jindra vezl sebou do Norska, místo obráceně:-D:-D:-D

Jindrich: Vypadá to, že se v tom posledním turnusu chytaly docela pěkné ryby. My měli trochu smolíka na počasí a ryby moc nežraly, ale chytil jsem si doršku 90 cm a stejně velkého polaka. Ten je zatím můj největší, ale doufám, že si tenhle osobáček snad příští rok zvednu:-P

Děkuji všem za přání k svátku.:-)

A ten nevětší úlovek jsem si do Norska nejen dovezl ale z Norska i odvezl.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jindro, také se s malym připojujeme ke gratulaci

Pavel

I já se přidávám, vše nejlepší k svátku. Jirka

Informace pro ty co to neví.Nezahazujte v kempu plechovky od piva.V Kvenvaeru je venku u BUNNPRISTU automat na plechovky a lahve kde se dají vrátit.:-)

HAHAHA VIM KAM MIRIS SRANDISTO:-D

Ahoj Mário jak je po Norsku.Já bych jel hned zpět.Nějak mi chybí loď a moře.Hoď mi sem mailovou adresu pošlu ti ty mapy.:-)

Po chybě zrušeno-pardon.

Ahoj kluci,z posledního turnusu řidiči našli v autobusu mobil, kdo jste ho stratily tak se ozvete:-D

vydoloval jsem několik rarirních úlovků:-D.Jirko a jeho krab

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!