Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Jindro, koukam že se vám dovolená povedla... hezké fotky.uděláme sraz a pokecáme...jinek všem Jindřichům přeji k dněšnímu svátku spousta záběrů nejenom těch rybářskych...:-D
Odpovědět
Tak to já se přidám k Pavlovi a také si dovolím přát zdraví, štěstí a hodně úspěchů a to i rybářských.:-P
Odpovědět
Mroz: Svatá pravda, největší úlovek si jindra vezl sebou do Norska, místo obráceně:-D:-D:-D
Jindrich: Vypadá to, že se v tom posledním turnusu chytaly docela pěkné ryby. My měli trochu smolíka na počasí a ryby moc nežraly, ale chytil jsem si doršku 90 cm a stejně velkého polaka. Ten je zatím můj největší, ale doufám, že si tenhle osobáček snad příští rok zvednu:-P
Odpovědět
A ten nevětší úlovek jsem si do Norska nejen dovezl ale z Norska i odvezl.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Informace pro ty co to neví.Nezahazujte v kempu plechovky od piva.V Kvenvaeru je venku u BUNNPRISTU automat na plechovky a lahve kde se dají vrátit.:-)
Odpovědět
Ahoj Mário jak je po Norsku.Já bych jel hned zpět.Nějak mi chybí loď a moře.Hoď mi sem mailovou adresu pošlu ti ty mapy.:-)
Odpovědět
Ahoj kluci,z posledního turnusu řidiči našli v autobusu mobil, kdo jste ho stratily tak se ozvete:-D
Odpovědět
vydoloval jsem několik rarirních úlovků:-D.Jirko a jeho krab
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...