Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
jigin1 krásny fotky nemaj chybu čím to fotil ty racky taky miluju jo a ten tvůj makač se mně taky osvědčil8-)8-)8-)
Odpovědět
[citace]baron_sojsl napsal: Zdary rybáři v grefsnu.
Tak jakpak se daří? [/citace]
Jak je vidě Pajo, tak si podstatně lépe než nám:-(
Odpovědět
Václave to je vspomínka na červen:-D:-D ale Miloš chytá tak snad nějaké fotky budou...já jedu až v srpnu...
Odpovědět
jinak nádherný Polak 101cm ,doufam že budou i jiný fota než s před filetárny...:-D
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
hezký souboj...[/citace]
Nádherný fotky.To je pro pokochání oka 8-)
Odpovědět
Tak ten Ivoš Novák mě fotkami potěšil. Takový malý průřez "pracovního dne" v Norsku na rybách.
Odpovědět
Tak máme poslední den, zítra odjíždíme, počasí nám vyšlo, polaci brali, včera Miloš Hanus,náš SMOLÍK, utopil vláčecí prut Pavla Výboha. Naštěstí Pepa Dvořák na lodi byl pohotový a vláčením nástrahy po dně se podařilo prut zachránit. Tím si od Miloše vysloužil sklenici medu od vlastních včel. To si Pavel Výboh teď otřel pot z čela.
Odpovědět
:-D:-D:-DTome to by byl už třetí v letošní sezoně,štěstí že nás sponzor vybavil dostatečně:-D tak to tak nebolí....:-D:-D
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...