Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Hitra-Grefsnesvagen

Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.

Odpovědět

A ještě pohled na značky na křižovatce do kempu, ten den co jsem to fotil jsme měli v nohách asi 20 km, to byl trochu masakr, ale jinak super!

Všechny fotky budíž poděkování CA Hitra, díky za luxusní dovolenou!!! Rádi se budeme vracet!

Supr foto a reporty, škoda, že jedeš až za rok. :-(

[citace]Sim napsal:

Supr foto a reporty, škoda, že jedeš až za rok. [/citace]

Díky, mě focení baví a jsem rád, že se mi ty fotky líbí, jsem dost sebekritickej a všechno se snažim dělat co nejlíp! :-)

Já jsem přemýšlel, že bych vyrazil i v srpnu, chtěl jsem s kamarádem na jih Norska na lososovou řeku a mořáky, ale to nevyšlo .. tak to nebudu řešit, teť začínám s mouchou, tak se těšim, prut mi dojde už zítra.

Zdravím vás s Grefsnesu, cesta proběhla v klidu bez žádných potíží. Ještě včera jsme vyjely na moře to zkusit, ale Poseidon a štěstí nám moc nepřály. Celkově po včerejšku i ostatní party nachytaly pár rybiček. My jsme vytáhly jednoho malého okouníka a par doršek a kelerů, kteří měly kolem 20ti cm a pak se povedla treska kolem 70ti cm. Ale věřím že dnes a v následujících dnech přivezeme přeplněné bedny ryb.

Hodně úspěchů krajanům, pěkné počasí a hlavně ryby. Táborité Vám to nevychytali, tak do nich.

[citace]mroz napsal:

Hodně úspěchů krajanům, pěkné počasí a hlavně ryby. Táborité Vám to nevychytali, tak do nich.[/citace]

díky za podporu, dnes to bylo lepší. Bedna půl tresek, kelerů a i nějaké ty makrely se vytahly

pár fotek zminulého zájezdu

to byl vašek s rejnokem:-(nejak se to špatně načetlo...

souboj s rejnokem

omlouvam se asi to nepujde musíme změnit rozlišení...:-(

Dávej to tak 800x600 (optimální na vkládání na net), tohle vypadá na moc malé fotky, málo pixelů ... fotka roztažená ... podle mě

Ahoj no právě že mám 1500 fotek z Hitry ve vysokým rozlišení a ty nejde poslat jsou tam fakt vynikajíci fota ze soubojů... zítra to budu řešit tak se to snad povede...

No já přivez 15 Gb fotek a povídej mi o tom přehrabování, potom jsem dělal fotoknihu a to mi trvalo asi 10 hodin! Ale povedlo se ... :-)

[citace]jigin1 napsal:

Ahoj no právě že mám 1500 fotek z Hitry ve vysokým rozlišení a ty nejde poslat jsou tam fakt vynikajíci fota ze soubojů... zítra to budu řešit tak se to snad povede...[/citace]

Jigine, cinkni mi zítra ráno a já ti poradím prima fígl na zmenšování fotek. :-P:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!