Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
A ještě pohled na značky na křižovatce do kempu, ten den co jsem to fotil jsme měli v nohách asi 20 km, to byl trochu masakr, ale jinak super!
Odpovědět
Všechny fotky budíž poděkování CA Hitra, díky za luxusní dovolenou!!! Rádi se budeme vracet!
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Supr foto a reporty, škoda, že jedeš až za rok. [/citace]
Díky, mě focení baví a jsem rád, že se mi ty fotky líbí, jsem dost sebekritickej a všechno se snažim dělat co nejlíp! :-)
Já jsem přemýšlel, že bych vyrazil i v srpnu, chtěl jsem s kamarádem na jih Norska na lososovou řeku a mořáky, ale to nevyšlo .. tak to nebudu řešit, teť začínám s mouchou, tak se těšim, prut mi dojde už zítra.
Odpovědět
Zdravím vás s Grefsnesu, cesta proběhla v klidu bez žádných potíží. Ještě včera jsme vyjely na moře to zkusit, ale Poseidon a štěstí nám moc nepřály. Celkově po včerejšku i ostatní party nachytaly pár rybiček. My jsme vytáhly jednoho malého okouníka a par doršek a kelerů, kteří měly kolem 20ti cm a pak se povedla treska kolem 70ti cm. Ale věřím že dnes a v následujících dnech přivezeme přeplněné bedny ryb.
Odpovědět
Hodně úspěchů krajanům, pěkné počasí a hlavně ryby. Táborité Vám to nevychytali, tak do nich.
Odpovědět
[citace]mroz napsal:
Hodně úspěchů krajanům, pěkné počasí a hlavně ryby. Táborité Vám to nevychytali, tak do nich.[/citace]
díky za podporu, dnes to bylo lepší. Bedna půl tresek, kelerů a i nějaké ty makrely se vytahly
Odpovědět
Dávej to tak 800x600 (optimální na vkládání na net), tohle vypadá na moc malé fotky, málo pixelů ... fotka roztažená ... podle mě
Odpovědět
Ahoj no právě že mám 1500 fotek z Hitry ve vysokým rozlišení a ty nejde poslat jsou tam fakt vynikajíci fota ze soubojů... zítra to budu řešit tak se to snad povede...
Odpovědět
No já přivez 15 Gb fotek a povídej mi o tom přehrabování, potom jsem dělal fotoknihu a to mi trvalo asi 10 hodin! Ale povedlo se ... :-)
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
Ahoj no právě že mám 1500 fotek z Hitry ve vysokým rozlišení a ty nejde poslat jsou tam fakt vynikajíci fota ze soubojů... zítra to budu řešit tak se to snad povede...[/citace]
Jigine, cinkni mi zítra ráno a já ti poradím prima fígl na zmenšování fotek. :-P:-P
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...