Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra-Grefsnesvagen

• Toto téma obsahuje celkem 1,398 odpovědí. Do diskuze (88 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavel a poslední změna proběhla před 8 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 1,399)
  • Autor
    Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

A ještě pohled na značky na křižovatce do kempu, ten den co jsem to fotil jsme měli v nohách asi 20 km, to byl trochu masakr, ale jinak super!

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

Všechny fotky budíž poděkování CA Hitra, díky za luxusní dovolenou!!! Rádi se budeme vracet!

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Supr foto a reporty, škoda, že jedeš až za rok. 🙁

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

Sim napsal:

Supr foto a reporty, škoda, že jedeš až za rok.

Díky, mě focení baví a jsem rád, že se mi ty fotky líbí, jsem dost sebekritickej a všechno se snažim dělat co nejlíp! 🙂

Já jsem přemýšlel, že bych vyrazil i v srpnu, chtěl jsem s kamarádem na jih Norska na lososovou řeku a mořáky, ale to nevyšlo .. tak to nebudu řešit, teť začínám s mouchou, tak se těšim, prut mi dojde už zítra.

Radek Šojsl
    Účastník
    (41 odpovědí)

Zdravím vás s Grefsnesu, cesta proběhla v klidu bez žádných potíží. Ještě včera jsme vyjely na moře to zkusit, ale Poseidon a štěstí nám moc nepřály. Celkově po včerejšku i ostatní party nachytaly pár rybiček. My jsme vytáhly jednoho malého okouníka a par doršek a kelerů, kteří měly kolem 20ti cm a pak se povedla treska kolem 70ti cm. Ale věřím že dnes a v následujících dnech přivezeme přeplněné bedny ryb.

JiCe
    Člen
    (27 odpovědí)

Hodně úspěchů krajanům, pěkné počasí a hlavně ryby. Táborité Vám to nevychytali, tak do nich.

Radek Šojsl
    Účastník
    (41 odpovědí)

mroz napsal:

Hodně úspěchů krajanům, pěkné počasí a hlavně ryby. Táborité Vám to nevychytali, tak do nich.

díky za podporu, dnes to bylo lepší. Bedna půl tresek, kelerů a i nějaké ty makrely se vytahly

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

pár fotek zminulého zájezdu

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

to byl vašek s rejnokem:-(nejak se to špatně načetlo…

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

souboj s rejnokem

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

omlouvam se asi to nepujde musíme změnit rozlišení…:-(

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

Dávej to tak 800×600 (optimální na vkládání na net), tohle vypadá na moc malé fotky, málo pixelů … fotka roztažená … podle mě

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Ahoj no právě že mám 1500 fotek z Hitry ve vysokým rozlišení a ty nejde poslat jsou tam fakt vynikajíci fota ze soubojů… zítra to budu řešit tak se to snad povede…

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

No já přivez 15 Gb fotek a povídej mi o tom přehrabování, potom jsem dělal fotoknihu a to mi trvalo asi 10 hodin! Ale povedlo se … 🙂

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

jigin1 napsal:

Ahoj no právě že mám 1500 fotek z Hitry ve vysokým rozlišení a ty nejde poslat jsou tam fakt vynikajíci fota ze soubojů… zítra to budu řešit tak se to snad povede…

Jigine, cinkni mi zítra ráno a já ti poradím prima fígl na zmenšování fotek. :-P:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 1,399)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra-Grefsnesvagen

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...