Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Pavle, mám to za 12 a už se móóóc těším. Akorád nevím co dřív budu zkoušet! Polaci jsou víc na hranách v hloubce a nebo na mělčinách? Jinak Vám všem přeji hodně krásných zážitků a samozřejmě i ryb.
Odpovědět
Jedna fotečka z minulého turnusu mladý Jindra Čermák z Plzně a jeho polak 85 cm
Odpovědět
[citace]Harty napsal: Jindro já myslel že jedete spolu s Pájou.Pájo pěkný fotky ,máte sebou fotografa , tak jen houšť.[/citace]Ahoj Harty letos mi to s Pavlem bohužel neklaplo.Je to v závislosti na mé škole a také měl Pavel naplněný termín lidmi ze Slovenska a z Moravy.Jedu 1.7 s mojí paní kterou zatím neznáš a s klukama z Plzeňského klubu,na což se těším úplně stejně.Už abychom tam lovili také.Příprava je u konce a jak Pavel říká,připraveným štěstí přeje.Tak jsem na to letos zvědav.Určitě to bude nádherná dovolená.:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Polaky brali i dnes, trochu se nám rozfoukalo ale při troše opatrnosti to šlo docela dobře...
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
Polaky brali i dnes, trochu se nám rozfoukalo ale při troše opatrnosti to šlo docela dobře...[/citace]
Plavou tam i jiný ryby než polaci??:-D:-D:-D
Odpovědět
:-Dchytáme i jiné ryby...hlavně dělám průvodce s nováčkama, tak každý den jiná posádka...tak já si to moc neužiju, ale co mně těší, že za dva měsíce jsem tady zas a to si užiju naplno...Ivo Novák si to užíva naplno a fotí neskutčné příšerky co chytá z mol..sám se divím co všechno tam plove...ty jeho fota budeme zpracovávát až po příjezdu do Čech nebo to má v jiném formátu...:-)
Odpovědět
včera v noci jsme vyjeli na mníky a měli jsme hodně zvláštní zážitek...byl nulovej drift a teměř bezvětří..mníkum se moc nechtělo a po hodině jsem si všim, jak se přes hory lije mlhovej val..jako z nejakýho...jasná obloha a to se lilo jak voda a pohlcovalo to vše samozřejme že i nás. To jsme už byli na cestě do přístavu...nebylo vidět na 5metrů.Štěstí že jsme měli GPS a vlčí stopu tak jsme dojeli v pohodě...vyzkoušel jsem jet ina slepo a zjistit jak se dá stratit orientace po pár minutách jsem byl zkurzu o teměř 50 stupňů.. :-když to někoho chytne bez GPS tak je ztracený...nemá význam někamse pojkoušet jezdit...:-S:-S
Odpovědět
Pájo tak to znám.
Loni se nám stalo to samé z jasné oblohy najednou mlha jako hrom a to bylo tak kolem sedmé večer. Bez GPS by jsme tam bloudili ještě dnes:-?
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
včera v noci jsme vyjeli na mníky a měli jsme hodně zvláštní zážitek...byl nulovej drift a teměř bezvětří..mníkum se moc nechtělo a po hodině jsem si všim, jak se přes hory lije mlhovej val..jako z nejakýho...jasná obloha a to se lilo jak voda a pohlcovalo to vše samozřejme že i nás. To jsme už byli na cestě do přístavu...nebylo vidět na 5metrů.Štěstí že jsme měli GPS a vlčí stopu tak jsme dojeli v pohodě...vyzkoušel jsem jet ina slepo a zjistit jak se dá stratit orientace po pár minutách jsem byl zkurzu o teměř 50 stupňů.. :-když to někoho chytne bez GPS tak je ztracený...nemá význam někamse pojkoušet jezdit...[/citace]
Tak to s tou mlhou znám moc dobře. První Norsko a stalo se nám to co popisuješ. Jenže mi byly tenkrát opravdu bez GPS a i bez kompasu.
Odpovědět
[citace]PP napsal: Jo jo Čermákojc rod se nezapře[/citace]
Máš pravdu Pájo, od nejmladšího po nejstaršího :-D
Odpovědět
včer se nám povedla tahle nepřijemnost:-S.....v blbí čas na blbím místě:-S:-S
Odpovědět
jinak včera se nádherně polakovalo:-Dspousta ryb jsme pouštěli teklo snich mlíčí a dotíraly se...
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...