Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
dnes ohromná sranda:-|nemůžeme najít jednu bednu s masem ,klobásama a kořalkou....kurňa proč neodvezli naspátek brambory:-D:-D:-Dale nějak přežijem..
Odpovědět
Kapitáne díky moc za podporu nebudem dělat ostudu a taky se připojuji ke gratulaci...
Odpovědět
máme se sebou dvorního fotografa Rybářství Ivo Nováka a dělá neskutečný fotky..musí to ale nejak upravit nebo jsou ve vysokém rozlišení a nedají se sem dát
Odpovědět
další z hezkých polaků....ráno jsme ja chytali na podmořských horách max 2-3 na jednom místě a pak jak vylezlo sluníčko byli na západních náběhech ostrůvku s hlubokým propadem...chtělo to rychlejší vedení jigů a byli to neskutečné pecky.nedá se říct že některá barva byla top...spíš bylo rozhodujíci vedení nástrahy...jedno je jistý že minimálně návazec z vlasce je potřeba používat...záměrně jsem lovil se šnůrov zelený barvy 0.12 a až dvě třetiny polaků chytli nováčci na lodi Petrové...
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
máme se sebou dvorního fotografa Rybářství Ivo Nováka a dělá neskutečný fotky..musí to ale nejak upravit nebo jsou ve vysokém rozlišení a nedají se sem dát[/citace]
Pavle,jedna fotka je lepší jak tisíc slov a tyto záběry se nedají ani vyčíslit:-D Prostě krása:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Pavle, gratulace všem a jen tak dál. Nerozuměl jsem moc tomu s tím "aspoň návazec z vlasce je potřeba". Myslíš tím, že jen na šňůru to neberou tak samozřejmě a nebo z důvodů vyříznutí. :-?
Odpovědět
honzo,je míň záběrů a to podstatně...platí to jenom na mělčiny na hranách to bylo zhruba nastejno..
Odpovědět
začalo trochu fučet tak dnes dřív píšu...Aquantic teamu se dařilo:-PMaťo dostal na potřetí halíka 90...na poprvně ho měl na prutu Milan odvěsil se pak za Maťovým jigom připlaval až k lodi že jsme ho mohli hodit do člunu pak se potopil a po minutě už s ním Maťko bojoval...to se dá zažít jenom v Norsku..
Odpovědět
Jindro já myslel že jedete spolu s Pájou.Pájo pěkný fotky ,máte sebou fotografa , tak jen houšť.
Odpovědět
Ahoj do Grefsnesu Jigine, když vidím ty krásný fotky a úspěchy tak se těším ještě víc už abychom tam s Milošem byli. Za 21 dní jedem!
Odpovědět