Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
[citace]kveta90 napsal:
Dnes najela Jiginova parta, přeji klidné moře, krásné úlovky a mnoho rybářských zážitků. Užijte si to! I když jsem letos nemohla jsem v duchu stále s Vámi. Moc všechny pozdravuji!
[/citace]
Ahoj Kvetka,velmi nam tu chýbaš do party,dúfam že na budúce budeš môcť
ísť s nami.:-P:-P:-P
Odpovědět
dnes jsme znovu polakovali...do poledne se zkoušeli výlučně flashjigi..zajimavé bylo ,jak se střídali barvy ,které polaky atakovali.hodinu brali oranžové ,pak jak utne:-(pak znovu brali modré a tak se to střídalo...zajimavé zjištění bylo,že na jigi s plíškem brali výlučně obecňačky...zajimavý poznatek
Odpovědět
co se týče velikosti ryb tak klasika největší snad 80cm ale hezkých soubojú bylo hodně..
Odpovědět
ryby jsou na mělčinách ale ne v zátokách...spíš na hranách ostrůvků a potopených skal od 5 do 15m...Příboj ještě žádny nebyl:-Stak pořád na nějaký čekáme...
Odpovědět
dnžíes se chytlo asi 10 makrel mezi kelírkama,tak už se blí:-D
Odpovědět
:-S nejak jsem splet fotky..to je nováček Petr a užíva si to na plno...
Odpovědět
Ahoj Pavle ty flashjigi jsou parádní.Už se těším až na ně budeme lovit.Koukám že tam nemáš žádné gumy.Potřeboval bych info jak funguje ten inlajn na pilkrování co jsi zkoušel na Rampichově.Hlavně ten konec.Jestli tam nedochází k ohybu jako při odhozu.A jak chytají superbanja,další gumové nástrahy a krevetky?Přeji mnoho úlovků všem zůčastněným,klidné moře a sluníčko.Všechny ode mne pozdravuj.Už se nemohu dočkat až tam budeme také.Počítám každý den do odjezdu:-D
Odpovědět
Dnes další supr den v Grefsnu....polakování supr.tento 90cm polaček udělal Petrovi ohromnou radost
Odpovědět
[citace]Tom-Hitra napsal:
Kapitáne - Lipánku, gratuluji a doufám, že svatební cesta bude k nám do kempu Grefsnesvagen. [/citace]
Ahoj, kemp luxusní, moc se nám líbilo, vysoká úrověň ubytování, dobrý lodě, výborná lokalita, tak se určitě vrátíme! Vyšlo nám počasí, ryby už jsou doma v mrazáku, ještě skoro zvonily ... vše super! Služby delegáta n jedničku! Super férovej chlap!
Odpovědět
Jinak všem moc díky za gratulace, snad nám to vyjde 8-), až se trochu srovnám ... uklidím věci, tak postupně začnu dávat nějaké fotky, mám ještě nějaké krjink atd.
Jigine, dejte jim co proto!
Odpovědět