Hasvik, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Hitra-Grefsnesvagen

Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.

Odpovědět

Tak to vidím poprvé, je to krásné. Velká gratulace !!!!!!!!!

díky chlapi

Dneska ty foťáky umí věci, mě dostávaji tyhle 360 stupňový fotky

zkusim to dát trochu větší, je to moc velký ...

[citace]Kapitan-lipanek napsal:

Řekla že jo, tak ho dostala [/citace]

Moc hezký, asi jí to dostalo viď??? To by dostalo i mě :-D:-D:-D

Kapitáne - Lipánku, gratuluji a doufám, že svatební cesta bude k nám do kempu Grefsnesvagen.

Super nápad, ať to dopadne a vydrží!

Já bych paní nedostal ani na trajekt :(

Ale zase jsem jí poznal na Karlově mostě 1.1. asi v 01:00 :-D

[citace]Kapitan-lipanek napsal: Dneska ty foťáky umí věci, mě dostávaji tyhle 360 stupňový fotky[/citace]Ahoj co tam používáš za fotoaparát?;-)

kapitan lipanek - dobře ty je to paráda číst si report foto nádhera a ten závěr supr díky za to

Teda jsi borec opravdu:-D

Ať vám to vyjde. 8-)8-)8-)

Tak to bylo opravdu stylové, přeju, ať tam spolu jedete ještě mockrát;-);-);-)

Dnes najela Jiginova parta, přeji klidné moře, krásné úlovky a mnoho rybářských zážitků. Užijte si to! I když jsem letos nemohla jsem v duchu stále s Vámi. Moc všechny pozdravuji!

:-P:-P:-P

Taak se hlásime s Grefsnu...cesta v pohodě když jsme vystoupili z autobusu tak to bylo jak v Řecku:-Sluníčko a vedro ještě že mírně foukalo tak byl jakštak nejaký drift.na první den se nachytalo hodně ryb,co nebýva zvykem....doršáci jsou na mělčinách a cpou se krabíma samicema s vajíčky...docela slušně šli polaci..ty co jsme vzali,tak byli už vytřený...

porovnávali jsme vlasce se šnůrou a dnes jednoznačně vyhrál vlasec co do počtu ulovených ryb..i když já jsem zrovna testoval šnůru...8-O

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.