Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Tak to vidím poprvé, je to krásné. Velká gratulace !!!!!!!!!
Odpovědět
Dneska ty foťáky umí věci, mě dostávaji tyhle 360 stupňový fotky
Odpovědět
[citace]Kapitan-lipanek napsal:
Řekla že jo, tak ho dostala [/citace]
Moc hezký, asi jí to dostalo viď??? To by dostalo i mě :-D:-D:-D
Odpovědět
Kapitáne - Lipánku, gratuluji a doufám, že svatební cesta bude k nám do kempu Grefsnesvagen.
Odpovědět
Super nápad, ať to dopadne a vydrží!
Já bych paní nedostal ani na trajekt :(
Ale zase jsem jí poznal na Karlově mostě 1.1. asi v 01:00 :-D
Odpovědět
[citace]Kapitan-lipanek napsal: Dneska ty foťáky umí věci, mě dostávaji tyhle 360 stupňový fotky[/citace]Ahoj co tam používáš za fotoaparát?;-)
Odpovědět
kapitan lipanek - dobře ty je to paráda číst si report foto nádhera a ten závěr supr díky za to
Odpovědět
Tak to bylo opravdu stylové, přeju, ať tam spolu jedete ještě mockrát;-);-);-)
Odpovědět
Dnes najela Jiginova parta, přeji klidné moře, krásné úlovky a mnoho rybářských zážitků. Užijte si to! I když jsem letos nemohla jsem v duchu stále s Vámi. Moc všechny pozdravuji!
:-P:-P:-P
Odpovědět
Taak se hlásime s Grefsnu...cesta v pohodě když jsme vystoupili z autobusu tak to bylo jak v Řecku:-Sluníčko a vedro ještě že mírně foukalo tak byl jakštak nejaký drift.na první den se nachytalo hodně ryb,co nebýva zvykem....doršáci jsou na mělčinách a cpou se krabíma samicema s vajíčky...docela slušně šli polaci..ty co jsme vzali,tak byli už vytřený...
Odpovědět
porovnávali jsme vlasce se šnůrou a dnes jednoznačně vyhrál vlasec co do počtu ulovených ryb..i když já jsem zrovna testoval šnůru...8-O
Odpovědět