Hasvik, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Hitra-Grefsnesvagen

Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.

Odpovědět

Tak ta rostlina je Tučnice obecná, je to masožravka 8-)

Super práce a info Kapitáne veliké uznání. V úterý jsme měli poslední sraz před odjezdem do Grefsnu a byl tam i Jiggin, ten už je na cestě tam tak se asi uvidíte při střídání. My vyrážíme 22.6. tak, že za pááááááár:-D

Chytilo se 5 halibutů, největši asi 121 cm, mě to minulo, obecný nad metr ... čekal jsem víc větších ryb, ale spokojenost, "jedlý" ryby bylo spousta, malý tresky i mrový jsme pouštěli, polaci byly z 95% solidní ryby. Povedl se nám i platýsek limanda, jeden okouník, zvláštní žraloček a 2 makrely v hejnu kelerů, lumbove. Teť vyrážíme pěšky k jezeru. Fotky budou odpoledne!

Pak sauna a poslední den odpočinku na tomhle kráném místě, musim doporučit tenhle kem, je to luxusně zařízené, myčka a všechno vybavení na úrovni.

Taky se tu podařilo borcum uděla motor! Tak opatrně na mělčinách, chce to koukat do GPSky, zoomovat mělčiny a dávat bacha! Budou platit 2000,- NOK, dva dny to tu opravovali, měli platit 10 OOO,- NOk.

My loď už předali.

Zatim zdar

Laugen

Trocha sváteční atmosféry u jezera

Musel jsem se mladý na něco zeptat :-)

Řekla že jo, tak ho dostala :-D

Škoda jen těch skleniček! Srkli jsem šampo a šli chytat pstruhy, dopadlo to 1:1, tady je mujčernoch.

To kapitán Lipanek: Gratulace, dobře ty8-)

[citace]Piva napsal:

To kapitán Lipanek: Gratulace, dobře ty[/citace]

Díky

[citace]mario napsal: TAK TO SE JINDRICHU ASI POTKAME TAKY TO MAM E ZA 27 JEDETE AUTOBUSEM CI PO VLASTNI OSE[/citace]Jedeme autobusem 1.7 odjezd z Prahy.

[citace]Kapitan-lipanek napsal: Piva napsal:

To kapitán Lipanek: Gratulace, dobře ty

Díky [/citace]Máš krásné fotografie je radost na to koukat.Gratuluji.:-)

Gratuluji!!!

Tak ať vám to dobře dopadne a můžete jezdit do Norska brzy jako manželé ;-)

Taky velká GRATULACE a super nápad 8-O

Krásný kemp

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.