Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
[citace]Kapitan-lipanek napsal:
Jeden racek na konec! Zjistil jsem, že vůbec nefotim, jsem jak feťák a prut nedám z ruky! Chjo [/citace]
Máš chlape pěkný fotky a hlavně fotíš a podáváš info 8-)
Odpovědět
Uznání pro Kapitana-lipanka. Nefotíš jen výřady ryb a zajímáš se i o přírodu kolem. Moc pěkný fotky, některé asi nebylo lehké pořídit. 8-)
Odpovědět
Ještě jednou díky za uznání, dělám co můžu, fotit mě baví, zkoušel jsem i nějaký video, ale mám radši prut v ruce .. takže focení je až druhořadý .. dneska jsem viděl orla ulovit rybu, ale vyfotit to nešlo, fofr, dálka ...
Vysaunovanej a jako novej do dalšího dne! Zítra už moc rybařit nebudem, možná pár pokusů nebo ještě to jezero, ale nevim .. ten čas je rychlejší, než by bylo třeba, každopádně jedem do Kvenvearu na výlet. Dobrou noc!
Odpovědět
To Kapitan-lipanek, krásné fotky, krásné ryby a proto díky a velká gratulace.:-|
Odpovědět
Ta už dobrou noc.
[/citace]
Taky děkuji za info, moc pěkné! 8-)8-)8-)
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
To Kapitan-lipanek, krásné fotky, krásné ryby a proto díky a velká gratulace.[/citace]
Moc děkuju
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Kapitan-lipanek napsal:
Ta už dobrou noc.
Taky děkuji za info, moc pěkné! [/citace]
Díky od vás všech ostřilenejch borců mě to teší a vážim si toho
Odpovědět
Ta už dobrou noc.
[/citace]
Supr práce, jen tak dál..
Odpovědět
Dnes jsme dojeli do Kvenvearu, koupili třidenní povolenku na jezera a šli k jezeru Laugen
Odpovědět
Jezero Laugen, vybil se mi foťák, tak nemám zrovna nej fotky, zítra budu připravenější!
Odpovědět
Chytili jsme 10 pstruhů, ti velcí se setřepali, takže zítra odveta a potom v pátek dopoledne cesta domů!
Odpovědět