Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Za chvíli jedu Pavle k Jirkovi dokoupit černostříbrné gumy a k Verče pro medové žáby,čtyři stříbrné pilkříky 130gr a s přípravou končím.Ještě že jedeme dva,protože jinak nevím kam bych to všechno nacpal.:-D:-D:-D Dnes za 27.:-?
Odpovědět
[citace]Kapitan-lipanek napsal: ... ještě ta fotka[/citace]Ahoj to jsi šel nahoru k vodárně tou cestičkou od silnice?
Odpovědět
Václave,ještě že si to napsal, už sem se chystal vychytat ten Norský rybníček něco vám tam necháme:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Jindrich napsal:
Kapitan-lipanek napsal: ... ještě ta fotkaAhoj to jsi šel nahoru k vodárně tou cestičkou od silnice?[/citace]
Přesně, ještě chci jít na druhou stranu a cvaknout celej kemp, dneska jdu zařizovat pstruhovou povolenku a hurá k jezerum, snad něco trefíme!
Odpovědět
Tak ilustrační: flešjig v akci, oranžová chutná obecnejm, ale i polakum!
Odpovědět
Chce to i protáhnout trochu záda :-D, prut 200-600g, North 68 WFT, Spinfisher a hrubá síla :-D
Odpovědět
Po našem rybářském usílí, odměna v podobě další šichty ve filetárně, včera na otevřenm moři šli keleři, sice tak do 50 cm, ale tisíce, mezi nima jsme řachli dvě makrely.
Odpovědět
Jeden racek na konec! Zjistil jsem, že vůbec nefotim, jsem jak feťák a prut nedám z ruky! Chjo :-D
Odpovědět
Editoval jsem příspěvek, ale objevil se níže podruhé. ???
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal: Václave,ještě že si to napsal, už sem se chystal vychytat ten Norský rybníček něco vám tam necháme[/citace]
Tak to budete moc hodní. :-D:-D:-D
Lipánek: U Edenu nás upozornili, že od letoška je míra kelera 45 cm. A vodní policie začíná jezdit.
Odpovědět
[citace]VenaS. napsal:
jigin1 napsal: Václave,ještě že si to napsal, už sem se chystal vychytat ten Norský rybníček něco vám tam necháme
Tak to budete moc hodní.
Lipánek: U Edenu nás upozornili, že od letoška je míra kelera 45 cm. A vodní policie začíná jezdit.[/citace]
Kelery už chytat nebudeme, díky za upozornění ... :-) Míru měli.
Odpovědět
To lipánek: Jo ti vaši už trochu vypadají, to co vozili někteří u Edenu, zvláště ruskie molodci, to byli prťata.
Odpovědět