Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
[citace]Kapitan-lipanek napsal:
Chlapi! Varování, žádná reakce, nebude žádná akce[/citace]
Ahoj Jendo, kolik měl poláček??? Gratulace, ať se daří.;-)
Odpovědět
[citace]kliknis napsal:
Kapitan-lipanek napsal:
Chlapi! Varování, žádná reakce, nebude žádná akce
Ahoj Jendo, kolik měl poláček??? Gratulace, ať se daří.[/citace]
Ahoj, vypadá na 20 kilo, ale měl něco přes 7 kilo a 93 cm.
Odpovědět
Kluci to je paráda jak vám to chytá.Už to máme za 30 a hrozně se těšíme.Nechte nám tam něco.I když nevím protože za pár dní odjíždí Jigin s týmem.:-D
Odpovědět
Dnes vítr jako prase, natypoval jsem tři fleky na halibuta, tak jsem vyzbrojil a za chvíli jedem, pak zkusim i mníka na nějaký hraně! Držte palce za chíli dopiju kávu a jedem!
foto: možná další lokalita k navtštívení, viděl jsem ten Titranskej maják z Frojafjordu, ale dnes jdem ho řachnul od vodárny z kopce.
Odpovědět
Poslední noc za zvěrákem a hurá na ně...to víte kovářová kobyla chodí nepodkutá:-D:-D:-Dto aby nebyla ostuda....Polaky třeste se
Odpovědět
Když vidím ty tubusy, kde sehnat samolepky? Respektive dají se někde koupit.?
Odpovědět
prosim kde mohu koupit fles-jigi od jigina na polaky;-)
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
Poslední noc za zvěrákem a hurá na ně...to víte kovářová kobyla chodí nepodkutáto aby nebyla ostuda....Polaky třeste se[/citace]
Dneska zase super, zoomy na nic, tvoje fleš jigi super! Polaci a obecný!
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
Poslední noc za zvěrákem a hurá na ně...to víte kovářová kobyla chodí nepodkutáto aby nebyla ostuda....Polaky třeste se[/citace]
Pavle, tak to je království..8-)8-)8-)
Odpovědět
Holzby to jsou zbírky po výstavách:-D:-D:-D a krámech.Tam se něco nazbírat dá...a hlevně nás zásobuje Saenger:-D:-D
Odpovědět
Klucíí flashjigi má Sim na E-shopu...15 dní jsem mimo tak skuste u něho:-):-):-)ted začína to pravé období pro flashjigi, sluníčka a ryby na mělčinách:-D:-D
Odpovědět
kapitáne no právě, každá nástraha je na jinou situaci, někdy zachytá ta jinokdy zas jiná:-)proto ijá mám se sebou směs všeho možného.Hlavně když to nebere nerezignovat...měnit nástrahy,hledat rybu flexibilita se vyplatí....:-D:-D:-D
Odpovědět
Pavle, pohodovou cestu a hodně krásných zážitků a ryb. My to máme za 19 dní.:-P
Odpovědět
[citace]Holzby napsal: Když vidím ty tubusy, kde sehnat samolepky? Respektive dají se někde koupit.?[/citace]Ahoj zastav se u vás v rybářských potřebách a ptej se.Většinou nějakou tu samolepku v šuplíku mají.Po čase nasbíráš na tubus i dva.Nebo výstavy ale tam jsou na polepy poslední dobou skoupí.:-)
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...