Hasvik, NO
temperature icon -3°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra-Grefsnesvagen

Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.

Odpovědět

[citace]Kapitan-lipanek napsal:

Chlapi! Varování, žádná reakce, nebude žádná akce[/citace]

Ahoj Jendo, kolik měl poláček??? Gratulace, ať se daří.;-)

[citace]kliknis napsal:

Kapitan-lipanek napsal:

Chlapi! Varování, žádná reakce, nebude žádná akce

Ahoj Jendo, kolik měl poláček??? Gratulace, ať se daří.[/citace]

Ahoj, vypadá na 20 kilo, ale měl něco přes 7 kilo a 93 cm.

Kluci to je paráda jak vám to chytá.Už to máme za 30 a hrozně se těšíme.Nechte nám tam něco.I když nevím protože za pár dní odjíždí Jigin s týmem.:-D

Dnes vítr jako prase, natypoval jsem tři fleky na halibuta, tak jsem vyzbrojil a za chvíli jedem, pak zkusim i mníka na nějaký hraně! Držte palce za chíli dopiju kávu a jedem!

foto: možná další lokalita k navtštívení, viděl jsem ten Titranskej maják z Frojafjordu, ale dnes jdem ho řachnul od vodárny z kopce.

... ještě ta fotka

Poslední noc za zvěrákem a hurá na ně...to víte kovářová kobyla chodí nepodkutá:-D:-D:-Dto aby nebyla ostuda....Polaky třeste se

Když vidím ty tubusy, kde sehnat samolepky? Respektive dají se někde koupit.?

prosim kde mohu koupit fles-jigi od jigina na polaky;-)

[citace]jigin1 napsal:

Poslední noc za zvěrákem a hurá na ně...to víte kovářová kobyla chodí nepodkutáto aby nebyla ostuda....Polaky třeste se[/citace]

Dneska zase super, zoomy na nic, tvoje fleš jigi super! Polaci a obecný!

[citace]jigin1 napsal:

Poslední noc za zvěrákem a hurá na ně...to víte kovářová kobyla chodí nepodkutáto aby nebyla ostuda....Polaky třeste se[/citace]

Pavle, tak to je království..8-)8-)8-)

Holzby to jsou zbírky po výstavách:-D:-D:-D a krámech.Tam se něco nazbírat dá...a hlevně nás zásobuje Saenger:-D:-D

Klucíí flashjigi má Sim na E-shopu...15 dní jsem mimo tak skuste u něho:-):-):-)ted začína to pravé období pro flashjigi, sluníčka a ryby na mělčinách:-D:-D

kapitáne no právě, každá nástraha je na jinou situaci, někdy zachytá ta jinokdy zas jiná:-)proto ijá mám se sebou směs všeho možného.Hlavně když to nebere nerezignovat...měnit nástrahy,hledat rybu flexibilita se vyplatí....:-D:-D:-D

Pavle, pohodovou cestu a hodně krásných zážitků a ryb. My to máme za 19 dní.:-P

[citace]Holzby napsal: Když vidím ty tubusy, kde sehnat samolepky? Respektive dají se někde koupit.?[/citace]Ahoj zastav se u vás v rybářských potřebách a ptej se.Většinou nějakou tu samolepku v šuplíku mají.Po čase nasbíráš na tubus i dva.Nebo výstavy ale tam jsou na polepy poslední dobou skoupí.:-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!