Hasvik, NO
temperature icon -4°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra-Grefsnesvagen

Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.

Odpovědět

Chlapi! Varování, žádná reakce, nebude žádná akce

Trocha rybek ze dneška! No ryby tu jsou :-D

Trocha zdolávačky! A pak že je třeba klacek na moře, já vláčím 20-40 g, tenoučkej vlasec, gumačky a fleš jigy od pana Jigina :D, bomby! Dneska šli dost dobře Zoomy od pana Zerpa :D

A ještě třeba menší obecnou v dnešní krásně osvětelený vodě ... počasí jde, ale má být zase libově!!! :-D Na loďky jsem si rychle zvyknul, gps - bomba! Zítra pojedem po podmořských kopcích a trochu poškádlit mňouka! Ryb máme už možná limit hotovej, zítra uvidíme jak na tom jsme a pak si zkusíme odskočit na jezera pro pár pstroužků!

Ještě ten velkej polak ve vodě .. dobrou

Moc krásné fotky! Gratuluji a přeji další úspěchy ;-)

[citace]Salmon napsal:

Moc krásné fotky! Gratuluji a přeji další úspěchy [/citace]

Děkuju moc, budu se snažit psát co nejvíc příspěvků, klidně poradim, co vim a další zatim zjištěné poznatky :)

[citace]Kapitan-lipanek napsal:

Chlapi! Varování, žádná reakce, nebude žádná akce[/citace] Když dáš pěknou fotku polaka co drží ta ml. paní,tak se reakce určitě dočkáš.Za mně palec na horu.Jen tak dál.

super fotky, už sa teším na setkání v pátek a prosim tě něco nám tam nechte...:-D:-D

[citace]Harty napsal:

Kapitan-lipanek napsal:

Chlapi! Varování, žádná reakce, nebude žádná akce Když dáš pěknou fotku polaka co drží ta ml. paní,tak se reakce určitě dočkáš.Za mně palec na horu.Jen tak dál.[/citace]

Tak jo, a díky :)

[citace]jigin1 napsal:

super fotky, už sa teším na setkání v pátek a prosim tě něco nám tam nechte...[/citace]

Ale jo, my chytáme na jedný mělčině .. každej den najedou nový ryby, ale polaci tam teť trochu nejdou (teda ve většim množství) ... ale mělčin je to pro každýho až moc :-D Počasí totálně super .. zítra lepší, pozítří zase 20 a jasno!

na Polaky je nejlepší počasí pod mrakem a taková 4...jak bude přes den ostrě sluníčko tak jsou nejlepší noční hodiny vyzkoušejte.....;-)

kapitáne-lipánku díky za vaše příspěvky. Taky jsem nakoupil na veletrhu v Brně u pana Jigina fleš-jigi. Mám radost z prvních pozitivních zpráv.Odjíždím 4.7. Aure tak už se na ně těším.

[citace]jigin1 napsal:

na Polaky je nejlepší počasí pod mrakem a taková 4...jak bude přes den ostrě sluníčko tak jsou nejlepší noční hodiny vyzkoušejte.....[/citace]

V ČR dokážu spát dooběda, tady mě už tet ráno tahá slunce z postele ... vyjíždíme na odpolední příliv, vrátíme se za 6-8 hodin a pak ta šichta ve filetárně ... :) Ale chtěl bych to zkusit i přes tu noc!

[citace]fera napsal:

kapitáne-lipánku díky za vaše příspěvky. Taky jsem nakoupil na veletrhu v Brně u pana Jigina fleš-jigi. Mám radost z prvních pozitivních zpráv.Odjíždím 4.7. Aure tak už se na ně těším.[/citace]

Je to bomba! Dobrej nápad a účinná nástraha, navíc jde dobře dostat z chaluh.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!