Hasvik, NO
temperature icon -3°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra-Grefsnesvagen

Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.

Odpovědět

Zdar, zdar, zdar ... sem tu už i já! Tak za cestu dvě kontroly: Švéd a Nor si obešli autobus, ale nic ... teť čekám na opravu pérka, tak mám chvíli. Pojedem k majáku a pak nahoru do Froya fjordu na mňouka :), snad se zadaří, pak až budu mít čas dám další info! A možná pár fotek z cesty! Počasí libový, černáme ... je na slunci nevydrtžení.

Kapitan-lipanek

Zítra se vám má ochlazovat, tak si ten dnešek řádně vychutnejte.

Je vidět že se chytají pěkné ryby.Ať se dál daří:-)

Ahoj Tome,

Koukám, že Vám to tam perfektně frčí to jsem moc rád. Doufám, že to vydrží do tédoby než tam pojedeme.

Pavel

Polak 72 cm, dneska nej ryba (naše) ... Zkoušel jsem jigovky od jigina - dobrý, polaci to koušou :) díky, dneska to bylo o rozkoukání se 11 ryb

Akce

ryby

jé, trochu obráceně a teť mrtvoly :-D

:-(neboj to všechno přijde:-D pěkný moře, i ryby budou kousat...vydrž..!8-)8-)

Světlo, pořád to světlo ... šli jsme spát v jednu, bylo trochu šero, ráno nás z postele thá slunce, má být zase krásně, dáme snídani a jedeme do přilivu na polaky, příliv je v jednu! Podle vln uvidíme kam to píchnout na hloubky. Polaci se asi třou, tee z nich mlíčí, obecný dávěji jikry ...

Dobrý den, zdrvim jigina :), ty vláčecí potvory drtěji polaky jk vzteklý!

Něco se povedlo, taky jsme zamňoukal ve Frxafjordu, ale ze skoro 200 metrů jsem dostal jen tři lumby, nej 3 kila asi 78 cm.

jedno poláče

a třeba jedno dorše

To se rád že chytají...hlavně do takovýho azúra jak tam máte, je to dobrá nástraha:-)

[citace]jigin1 napsal:

To se rád že chytají...hlavně do takovýho azúra jak tam máte, je to dobrá nástraha[/citace]

Přesně, krásně se to blejská! Ve vodě je to neodolatelný, já jich chtěl jen pár a ještě, že jich mám celý balení, no už vlastně ne, mám jich už asi 6 kousků, ale fakt dobrý!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!