Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
[citace]Radyn napsal:
Je ho škoda.asi někdo neví že je chráněný[/citace]
Zakaz jeho lovu dle meho nazoru plati pro profesionalni rybare viz. http://www.rybolovnorsko.cz/forum/index.php?id=372&sekce=vypis-tematu&nazevtematu=rejnok-ostnaty
Nehlede na to, ze oficialni stranky Fiskeridir.no v anglictine se zminuji o tom, ze je zakazano lovit pouze uhore a zraloky. Viz. http://www.fiskeridir.no/english/recreational-fishing
Odsuzovat tudiz nekoho za ponechani si rejnoka pri rekreacnim rybolovu povazuji za zbytecne hrani si na ochrance kazdeho morskeho tvora...
Prijde mi daleko horsi, kdyz konci v odpadu tisice kilo naprosto kvalitnich rybich produktu, protoze sportovni rybari filetari berou jen "nejlepsi prouzek svickove" a zbyvajicich 80-90% ryby konci zpet v mori...
Odpovědět
[citace]Radyn napsal:
Je ho škoda.asi někdo neví že je chráněný[/citace]
Ano máš pravdu že je ho škoda nevěděl sem že je chráněný, ale když už ho lovec chytne tak má radost z takové ryby která se jen tak často nechytá.
Odpovědět
Jo rozumím ti asi bych ho dřív taky vzal. asi jsem rýpnul trochu moc.:-P
Odpovědět
To Radyn: Ne, nerýpnul jsi trochu moc, jen jsi napsal svůj názor a tak to má být. A já s Tebou plně souhlasím a také bych jej pustil.
Odpovědět
Byl chycený tak, že by stejně uhynul viděl jsem jej na místě. Takhle byl aspoň k užitku. Myslim, že se dějou daleko větší zvěrstva na moři když člověk vidí ty rybářské lodě co dovedou.
Odpovědět
Ahoj všeci ,nemá někdo místo na srpen na rybačku,jel bych s váma.
Odpovědět
Zdravím z Grefsnesvagenu, opět máme dnes nepříznivé počasí, tak jsme pouze vyjeli kousek před kemp na makrely, aby jsme se nenudili. Včera se nechalo dobře vyjet a ryby braly, každý nachytal spoustu pollaků a velkých doršů. Předpověď počasí na další dny není příznivá.
Odpovědět
[citace]Jindrich napsal: 007krivanek napsal: Jindrich napsal:
Suvenýr Petra Lepiče
Ještě, že jste měli vrtuli pojištěnou. Jinak by to byl ranec.
To máš pravdu.Bez ALLRISKU bychom nejeli.Petr na místě platil čtyřiapůl tisíce a teď řeší pojistnou událost.[/citace]
----------------------------------
Promiňte , čtyřiapůl tisíce čeho ? Kč ? Někdo někde tu psal, že ty vrtule (asi jak na které lodi)jsou obyčejný hliník a dají se v některých obchodech v Norsku koupit v přepočtu za cca 2- 4 tis. Kč. Karel
Odpovědět
Na motor HP 25 stojí 4,500 Kč
a na motor HP 40 tušim stojí 6000 Kč
Nevím jestli v některých obchodech v Norsku stojí méně když je tam vše tak 3x dražší, ale kde ji schánět když se jí někomu podaří poškodit.
Odpovědět
[citace]pp napsal: Na motor HP 25 stojí 4,500 Kč
a na motor HP 40 tušim stojí 6000 Kč
Nevím jestli v některých obchodech v Norsku stojí méně když je tam vše tak 3x dražší, ale kde ji schánět když se jí někomu podaří poškodit.[/citace]
------------------------
Děkuji za odpověď.Pokud jde o to kde vrtuli shánět v Norsku, je to někde v jiné diskusi o pojištění.A ty ceny které uvádíte jsou ceny kde ? V kempu u majitele ?
Počítám správně, že při pojištění lodě vlastníkem a 10 % spoluúčasti hradí klient jen 600,- Kč ?
Karel
:-)
Odpovědět
Vrtuli Ti přendá delegát CK v kempu a stojí ne 600, ale 4,500 Kč
Odpovědět
[citace]VydraCZ napsal: Karelfish zapni hlavu[/citace]
-------------------------------------------
Co je to za argument ?? Karel
Odpovědět
[citace]pp napsal: Vrtuli Ti přendá delegát CK v kempu a stojí ne 600, ale 4,500 Kč[/citace]
------------------------------------------------------
A říkám snad o ceně vrtule něco jiného ?? Mluvím o majitelově pojištění a mé spoluúčasti, třeba 10-ti procentní. A k čemu mi je teda pojištěná spoluúčast ?? Karel
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...