Hasvik, NO
temperature icon 8°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Hitra-Grefsnesvagen

Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.

Odpovědět

relax ve wirpooolce přišel vhod....

Nojó bublinky ty jsou fajn:-D

Jen pro info Jirka Čermák chytil na Orlíku candáta 92cm 7.30kg fotku jsem ti Pavle poslal mailem.Já jdu za chvilku vláčet do Hradiště pod jez.:-)

dnes jak na rybníku,kluci už začínají nosit z vody hezké ryby:-)obecnačka 118cm...

dnes jak na rybníku,kluci už začínají nosit z vody hezké ryby:-)obecnačka 118cm...

ještě asi posledná šance si jít zachytat a má se pořádne rozfoukat...tak valíme znovu na moře....dopoledne nic zajimavého spousta polaků kolem 70cm tak fota zítra...

včerejší dopoledne...jak na rybníku...Polaky na vláčku,brali docela dobře ale chtělo to fluocarbon a hodne malé nástrahy s rychlým propadem...jinak se chytala klasika,ale super sme se vyblbli na makrelách...vybral sem nejjemnejší co sem našel a na vláčku to byl doslova orgazmus:-D:-Dškoda že je nemáme v čechách....ale i tak by bylo do dvou let ponich:-Sze zajimavostí se povedli hezké pyskouny...

starší fotka ale musel být pořádne naštvanej když mu padla do teritoria taková 30g bomba:-D

Honzo má dnes narozky,stavil se sklukama že chytne z mola dva polaky.celý den nikto nechyt ani šupinu z mola, tak sem mu dal nejaké specialitky a ejhle první je už chycen a asi 40 lidí čumí:-D:-D

než sem stih to sem dát, takuž má druhého oba cca 65cm:-D

moje posádka....já,Miloš a Petr

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.