Ahoj po domluvě s Pavlem zakládám nové téma.Můžete psát i vkládat fotografie.Jindřich.
Ahoj po domluvě s Pavlem zakládám nové téma.Můžete psát i vkládat fotografie.Jindřich.
Cau Honzo v pátek se vrátí ostatní kluci,tak na ten další týden dáme sraz,termín upřesníme...
Odpovědět
Tak to se s Renčou také stavíme.Když by bylo pěkné počasí tak by bylo fajn sedět venku.
Odpovědět
ohledně srazu mi dejte také vědět, pokud mi to čas dovolí rád se ukážu a porozprávím o zážitcích.
Odpovědět
Ahoj Všem,
Tak hlásíme bezproblémový návrat z Grefsnesvágenu. Cesta až na dvě malinká zdržení u Berlína a Prahy na D8 bez problémů. Zájezd se celkem vydařil i když ze začátku to bylo veliké trápení, ale pak jsme si krásně zarybařili. Počasí v pohodě na vodu se nemohlo kvůli větru akorát jedno odpoledne.
Kemp jako vždy bez problémů a lodě také. Přístup majitele cestovky Toma Mašáta jako vždy perfektní - díky Tome.
Všem co pojedou na podzim přeji pohodové počasí a super úlovky:-)
Pavel
Odpovědět
Od čtvrtku znovu válčime v kempu angelamfi na Hitře.Jsem tady letos po třetí a pokždý je jiné rybaření.Polakům se moc nevěnuji,lebo máme velkou loď a střídají se party ,který chtějí chytat mníky.Polaci se stáhli do větších hloubek a vrchol byl 75cm polak ulovený se 120m.na mníkový návazec.Pár hezkých ryb se zatím povedlo,tak to budu sem sázet...
Odpovědět
Od čtvrtku znovu válčime v kempu angelamfi na Hitře.Jsem tady letos po třetí a pokždý je jiné rybaření.Polakům se moc nevěnuji,lebo máme velkou loď a střídají se party ,který chtějí chytat mníky.Polaci se stáhli do větších hloubek a vrchol byl 75cm polak ulovený se 120m.na mníkový návazec.Pár hezkých ryb se zatím povedlo,tak to budu sem sázet…
Nádherný polak
Odpovědět
celý týden se nes ve skvělém rybolovu.Jízdy polaků byli neskutečné i když z větších hloubek jak jsme zvyklí...
Odpovědět
celý pobyt v kempu Ca Hitra v Grefsnesvagenu se lovili nádherné ryby a pověstná třešnička na dortu byl dněšný lov štikáčů.12 kusů z toho 8ks nad metr udělal radost celému Aquantic teamu....konečně jsme našli dosažitelné místo z kempu kde se dají lovit....
Odpovědět
Jigine pecka a to místo na štikáče, super! Velký úspěch!
Odpovědět
celý pobyt v kempu Ca Hitra v Grefsnesvagenu se lovili nádherné ryby a pověstná třešnička na dortu byl dněšný lov štikáčů.12 kusů z toho 8ks nad metr udělal radost celému Aquantic teamu….konečně jsme našli dosažitelné místo z kempu kde se dají lovit….
Krásně jste pochytali, jen co je pravda! Gratuluji, to se málokomu povede.
Odpovědět