Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 10°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

HITRA GREFSNESVAGEN 2017

Ahoj po domluvě s Pavlem zakládám nové téma.Můžete psát i vkládat fotografie.Jindřich.

Odpovědět

Cau Honzo v pátek se vrátí ostatní kluci,tak na ten další týden dáme sraz,termín upřesníme...

Taky bych přijel na pokec.

Tak to se s Renčou také stavíme.Když by bylo pěkné počasí tak by bylo fajn sedět venku.

Už se těším! :D

ohledně srazu mi dejte také vědět, pokud mi to čas dovolí rád se ukážu a porozprávím o zážitcích.

Jasné Honzo,dáme vědět...

Ahoj Všem,

Tak hlásíme bezproblémový návrat z Grefsnesvágenu. Cesta až na dvě malinká zdržení u Berlína a Prahy na D8 bez problémů. Zájezd se celkem vydařil i když ze začátku to bylo veliké trápení, ale pak jsme si krásně zarybařili. Počasí v pohodě na vodu se nemohlo kvůli větru akorát jedno odpoledne.

Kemp jako vždy bez problémů a lodě také. Přístup majitele cestovky Toma Mašáta jako vždy perfektní - díky Tome.

Všem co pojedou na podzim přeji pohodové počasí a super úlovky:-)

Pavel

Od čtvrtku znovu válčime v kempu angelamfi na Hitře.Jsem tady letos po třetí a pokždý je jiné rybaření.Polakům se moc nevěnuji,lebo máme velkou loď a střídají se party ,který chtějí chytat mníky.Polaci se stáhli do větších hloubek a vrchol byl 75cm polak ulovený se 120m.na mníkový návazec.Pár hezkých ryb se zatím povedlo,tak to budu sem sázet...

Od čtvrtku znovu válčime v kempu angelamfi na Hitře.Jsem tady letos po třetí a pokždý je jiné rybaření.Polakům se moc nevěnuji,lebo máme velkou loď a střídají se party ,který chtějí chytat mníky.Polaci se stáhli do větších hloubek a vrchol byl 75cm polak ulovený se 120m.na mníkový návazec.Pár hezkých ryb se zatím povedlo,tak to budu sem sázet…

Nádherný polak

celý týden se nes ve skvělém rybolovu.Jízdy polaků byli neskutečné i když z větších hloubek jak jsme zvyklí...

celý pobyt v kempu Ca Hitra v Grefsnesvagenu se lovili nádherné ryby a pověstná třešnička na dortu byl dněšný lov štikáčů.12 kusů z toho 8ks nad metr udělal radost celému Aquantic teamu....konečně jsme našli dosažitelné místo z kempu kde se dají lovit....

Gratulace k úlovkům, jsou to krásné kousky. Jen tak dál.

Jigine pecka a to místo na štikáče, super! Velký úspěch!

celý pobyt v kempu Ca Hitra v Grefsnesvagenu se lovili nádherné ryby a pověstná třešnička na dortu byl dněšný lov štikáčů.12 kusů z toho 8ks nad metr udělal radost celému Aquantic teamu….konečně jsme našli dosažitelné místo z kempu kde se dají lovit….

Krásně jste pochytali, jen co je pravda! Gratuluji, to se málokomu povede.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!