Hasvik, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
prudký déšť
Oslo, NO
temperature icon 19°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
přeháňky
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Hitra, Froya, Dolmoy a střední Norsko 2016

Pokračování oblíbené diskuze Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2016…

Odpovědět

Nevím, jestli mám úplně přesné informace, ale byly uloveni 2ks mníka mořského 40kg a 32kg. Třeba Honza bude mít doplňující info.

Hele nedali by se zjistit bližší informace o hloubce,montáži a místu? Myslím, že by to všichni uvítali. Takové ryby se nechytají každý den.

Ty velké mniky ulovili Jan Neuman a Alexander Habeck.  Byli na rybách na Hitře u svého přítele Enriko Wyrvy. Trefili se do týdne, kdy měli ryby žravou a nachytali nejen mniky ale i 8kg polaky 12kg kelery a 15kg Dorsch.

Ty velké mniky ulovili Jan Neuman a Alexander Habeck. Byli na rybách na Hitře u svého přítele Enriko Wyrvy. Trefili se do týdne, kdy měli ryby žravou a nachytali nejen mniky ale i 8kg polaky 12kg kelery a 15kg Dorsch.

Tak to jsou nádherné ryby. Velká gratulace. Chci se zeptat jak jsou hluboku v tuto rocní dobu a na jaké nástrahy braly??

..hned ráno, po profoukaném včerejšku si to mníkaři vynahradili...20 a 27kg...hloubka cca 120 metrů....včera jsme navázali montáže a příprava se vyplatila....

Ahojte poradte kde nájdem info o Odlive a prilive  v Norsku

Peter

Ahojte poradte kde nájdem info o Odlive a prilive v Norsku Peter

Čau, já léta používám tohle http://www.kartverket.no/en/sehavniva/Lokasjonsside/?cityid=528310&city=Hitra%20kommune

Teď tam vidíš příliv/odliv pro Hitru, pokud se v té stránce nevyznáš, tak sem napiš lokalitu a datum, který tě zajímá a já ti to nechám vygenerovat. ;)

Tady máš základní odkaz pro vyhledávání přílivu/odlivu http://www.kartverket.no/en/sehavniva/

Můžu potvrdit, že tento server je spolehlivej, taky na něm čtu příliv-odliv.

Ďakujem je to super.bolo by vhodné doplniť na to na stránku- rybolovnorsko cz

Peter

Ďakujem je to super.bolo by vhodné doplniť na to na stránku- rybolovnorsko cz Peter

Neni zac. Na stranky bude doplneno pristi tyden. ;)

první krásná "placka" z minulého týdne...20kg...nestačil jsem fotit ale hostíci dodatečně foto dodali...:)

pár posledních fotek vyfocených telefonem se mi sem nepodařilo dát...nedělní mníky 15kg a 10kg...(ale je to na fb a u nás, a to stačí.....)..ale včera už mi hostíci přivezli pěkné polaky, nej měl 8,8kg..."odvíječi" najíždějí..

Už se na ně taky těším. :D

Máme to s Honzou Pecinou za 6o dní a pak hurá na ně.

Na Dolmoy to máme ještě za hodně, ale zajistit si auto už bylo třeba. No a zjistil jsem, že do CARentu dovalili nové dopravní prostředky. Tak jsem se s nimi nechal spolu s šéfem autopůjčovny zvěčnit. Doufám, že se vám budou také líbit. :o)

Musím uznat, že jsme prožili v Brně naprosto skvělou neděli!!!!

..chytají se už první letošní černá torpéda...115cm...

Krásný kousek, gratulace a odkud je? Z Podkovy nebo z pod 37 nebo odkud a z jaké hloubky a na maso, gumu nebo pilkr?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.