Pokračování oblíbené diskuze
Pokračování oblíbené diskuze Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2016…
Nevím, jestli mám úplně přesné informace, ale byly uloveni 2ks mníka mořského 40kg a 32kg. Třeba Honza bude mít doplňující info.
Hele nedali by se zjistit bližší informace o hloubce,montáži a místu? Myslím, že by to všichni uvítali. Takové ryby se nechytají každý den.
Odpovědět
Ty velké mniky ulovili Jan Neuman a Alexander Habeck. Byli na rybách na Hitře u svého přítele Enriko Wyrvy. Trefili se do týdne, kdy měli ryby žravou a nachytali nejen mniky ale i 8kg polaky 12kg kelery a 15kg Dorsch.
Odpovědět
Ty velké mniky ulovili Jan Neuman a Alexander Habeck. Byli na rybách na Hitře u svého přítele Enriko Wyrvy. Trefili se do týdne, kdy měli ryby žravou a nachytali nejen mniky ale i 8kg polaky 12kg kelery a 15kg Dorsch.
Tak to jsou nádherné ryby. Velká gratulace. Chci se zeptat jak jsou hluboku v tuto rocní dobu a na jaké nástrahy braly??
Odpovědět
..hned ráno, po profoukaném včerejšku si to mníkaři vynahradili...20 a 27kg...hloubka cca 120 metrů....včera jsme navázali montáže a příprava se vyplatila....
Odpovědět
Ahojte poradte kde nájdem info o Odlive a prilive v Norsku
Peter
Odpovědět
Ahojte poradte kde nájdem info o Odlive a prilive v Norsku Peter
Čau, já léta používám tohle http://www.kartverket.no/en/sehavniva/Lokasjonsside/?cityid=528310&city=Hitra%20kommune
Teď tam vidíš příliv/odliv pro Hitru, pokud se v té stránce nevyznáš, tak sem napiš lokalitu a datum, který tě zajímá a já ti to nechám vygenerovat. ;)
Tady máš základní odkaz pro vyhledávání přílivu/odlivu http://www.kartverket.no/en/sehavniva/
Odpovědět
Můžu potvrdit, že tento server je spolehlivej, taky na něm čtu příliv-odliv.
Odpovědět
Ďakujem je to super.bolo by vhodné doplniť na to na stránku- rybolovnorsko cz
Peter
Odpovědět
Ďakujem je to super.bolo by vhodné doplniť na to na stránku- rybolovnorsko cz Peter
Neni zac. Na stranky bude doplneno pristi tyden. ;)
Odpovědět
první krásná "placka" z minulého týdne...20kg...nestačil jsem fotit ale hostíci dodatečně foto dodali...:)
Odpovědět
pár posledních fotek vyfocených telefonem se mi sem nepodařilo dát...nedělní mníky 15kg a 10kg...(ale je to na fb a u nás, a to stačí.....)..ale včera už mi hostíci přivezli pěkné polaky, nej měl 8,8kg..."odvíječi" najíždějí..
Odpovědět
Už se na ně taky těším. :D
Máme to s Honzou Pecinou za 6o dní a pak hurá na ně.
Odpovědět
Na Dolmoy to máme ještě za hodně, ale zajistit si auto už bylo třeba. No a zjistil jsem, že do CARentu dovalili nové dopravní prostředky. Tak jsem se s nimi nechal spolu s šéfem autopůjčovny zvěčnit. Doufám, že se vám budou také líbit. :o)
Musím uznat, že jsme prožili v Brně naprosto skvělou neděli!!!!
Odpovědět
..chytají se už první letošní černá torpéda...115cm...
Odpovědět
Krásný kousek, gratulace a odkud je? Z Podkovy nebo z pod 37 nebo odkud a z jaké hloubky a na maso, gumu nebo pilkr?
Odpovědět